Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιμένει ο Ερντογάν: «Δεν μπορείς να οπλίσεις τα νησιά αλλά η Ελλάδα το έκανε» – «Ο Μητσοτάκης έσπασε την συμφωνία μας»

Για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με την Ελλάδα. Και αναφέρθηκε στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών λέγοντας: «Δεν μπορε...




Για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με την Ελλάδα. Και αναφέρθηκε στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών λέγοντας: «Δεν μπορείς να οπλίσεις τα νησιά αλλά η Ελλάδα το έκανε».

Ο Ερντογάν, κατηγόρησε για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αθέτησε όλα όσα είχαν συμφωνήσει στην Κωνσταντινούπολη και εξέφρασε την δυσφορία του για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα.

Κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την Ελλάδα ότι παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας λέγοντας: «Η Ελλάδα, που παραβίασε τον εναέριο χώρο μας 147 φορές, να ξέρει ότι θα λογοδοτήσει».

«Η πρόσφατη στάση της Ελλάδας δεν ταιριάζει με την δική μας αντίληψη περί πολιτικής. Πρόσφατα έκανα μια προσφορά στον Μητσοτάκη στο γεύμα που του παρέθεσα στην Κωνσταντινούπολη. Του είπα ότι δεν πρέπει να φέρνουμε τρίτα πρόσωπα στα δικά μας θέματα. Φυσικά έσπασε αυτή την συμφωνία με την εμφάνισή του στο Κογκρέσο δυο με τρεις εβδομάδες αργότερα. Σε αυτές τις επισκέψεις ο Μητσοτάκης έκανε μια προσπάθεια για εξοπλισμούς. Υπάρχει επίσης ένα θέμα με την ίδρυση αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα. Όταν ρωτάμε γι’ αυτό μας απαντούν ότι είναι εναντίον της Ρωσίας. Αλλά οι δικοί μου δεν το «καταπίνουν». Δεν το βλέπουμε αυτό θετικά και το είπαμε στους ηγέτες στις διμερείς μας συναντήσεις», δήλωσε ο Ερντογάν.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.