Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Πεντέλη: Καίγεται το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη- Κάηκε και το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου...

Δύσκολες στιγμές βιώνουν η Κατερίνα Στεφανίδη και η οικογένειά της εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην Πεντέλη και έχει… τρέξει κ...





Δύσκολες στιγμές βιώνουν η Κατερίνα Στεφανίδη και η οικογένειά της εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην Πεντέλη και έχει… τρέξει και σε άλλες περιοχές.

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη το σπίτι της αγαπημένης ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη από τη φωτιά που καίει από το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη. Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha λέγοντας πως στις 4 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι τους, ύστερα από απαίτηση της κόρης τους, καθώς οι καπνοί από τη φωτιά στην Πεντέλη είχαν πνίξει την περιοχή. Το πρωί μία γειτόνισσα που παρέμεινε στο σημείο τους ενημέρωσε πως το σπίτι τους καίγεται.Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη με ανάρτησή της στο Facebook τονίζει ότι το σπίτι τους στην Παλλήνη καίγεται και επισημαίνει ότι παρακολουθεί από την τηλεόραση την κατοικία να παραδίδεται στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Βαρέλη έγραψε σε μια πρώτη ανάρτηση «Καιγόμαστε: Ένα πυροσβεστικό στη Χειμάρας», ενώ ακολούθησε και μια δεύτερη όπου ανέφερε: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη το σπίτι της αγαπημένης ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη από τη φωτιά που καίει από το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha λέγοντας πως στις 4 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι τους, ύστερα από απαίτηση της κόρης τους, καθώς οι καπνοί από τη φωτιά στην Πεντέλη είχαν πνίξει την περιοχή. Το πρωί μία γειτόνισσα που παρέμεινε στο σημείο τους ενημέρωσε πως το σπίτι τους καίγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.