Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκκενώνονται δύο οικισμοί στη Σάμο - Ανεξέλεγκτη η φωτιά... Συντριβή ελικοπτέρου που επιχειρούσε στις φλόγες... Δύο νεκροί!

  Ζωντανός ο Ρουμάνος πιλότος, διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου - Το χρονικό της συντριβής του Mi -8 που επιχειρούσε στη φωτιά Νεκρ...

 





Ζωντανός ο Ρουμάνος πιλότος, διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου - Το χρονικό της συντριβής του Mi -8 που επιχειρούσε στη φωτιά

Νεκροί είναι τελικά οι δύο επιβαίνοντες στο ελικόπτερα που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στη Σάμο.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου μέλους του πληρώματος ενώ ο Ρουμάνος πιλότος διακομίζεται αυτή την ώρα ζωντανός στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στη δυτική Σάμο, με οικισμούς να εκκενώνονται και την αγωνία να κορυφώνεται. Η Πυροσβεστική θα δώσει ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να περιορίσει τις πύρινες εστίες. Εξαιτίας της φωτιάς έχουν καεί σπίτια, ενώ οι κάτοικοι του νησιού περνούν εφιαλτικές στιγμές.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, τόνισε ότι κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Είμαστε όλοι στη μάχη. Εθελοντές, δήμοι, πυροσβέστες, αστυνομία. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Για το τραγικό δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου στο νησί, ο κ.Στάντζος είπε: «οι πολίτες έχουν μεγάλη θλίψη για τους δύο νεκρούς».


Αργά το απόγευμα, το πύρινο μέτωπο έγινε πιο απειλητικό ενώ λόγω της επικίνδυνης επέκτασης της πυρκαγιάς δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς Μεγάλη Πούντα και Λιμνιώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.