Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βυθισμένες στο σκοτάδι μεγάλες περιοχές της τουρκίας... Κύματα δολιοφθορών από Κούρδους μαχητές που διαλύουν το ηθικό του εχθρού!

Το ΡΚΚ σύμφωνα με τους Τούρκους, ενεργεί κεκαλυμμένα εντός ή πλησίον αστικών περιοχών, προβαίνοντας σε δολιοφθορές κατά στόχων όπως μετασχη...





Το ΡΚΚ σύμφωνα με τους Τούρκους, ενεργεί κεκαλυμμένα εντός ή πλησίον αστικών περιοχών, προβαίνοντας σε δολιοφθορές κατά στόχων όπως μετασχηματιστές ηλεκτρικής ενέργειας, εργοστάσια, ναυπηγεία και κατασκευαστικό εξοπλισμό

"Οι προδότες του PKK που καίνε δάση καίνε τώρα μετασχηματιστές", είναι ο τίτλος άρθρου τουρκικού ΜΜΕ του οποίου τα κυριότερα σημεία είναι τα ακόλουθα

"Οι δαίμονες του PKK, που έκαψαν τους πνεύμονες της Τουρκίας το καλοκαίρι πέρυσι, τώρα προσπαθούν να κάψουν εργοστάσια και μετασχηματιστές για να κρατήσουν τους πολίτες στο σκοτάδι τη νύχτα. Οι προδότες, οι προεκτάσεις του PKK, που προσπαθούν να κρυφτούν αλλάζοντας συνεχώς τα ονόματά τους σαν χαμαιλέοντας, κάνουν δολιοφθορές σε πολλές πόλεις, χρησιμοποιώντας το όνομα «Πρωτοβουλία για τα παιδιά της φωτιάς», αλλά τώρα χρησιμοποιούν το όνομα «Πρωτοβουλία Jinen Tirejen Roje».

Οι οπαδοί της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK πραγματοποιούν ενέργειες δολιοφθοράς, συνεχίζουν να επιτίθενται σε εργοστάσια και ηλεκτρικούς μετασχηματιστές.

Η τρομοκρατική οργάνωση PKK έχει φτάσει σε σημείο να προσπαθεί να καταστρέψει άψυχα αντικείμενα, ειδικά όταν η ικανότητα δράσης της έχει παρεμποδιστεί σοβαρά από επιχειρήσεις στην Τουρκία και πέρα ​​από τα σύνορα.

Τα παιδιά του δαίμονα, που ανήκουν στη δομή της πόλης της οργάνωσης και την οποία ονόμασαν Πρωτοβουλία Παιδιών της Φωτιάς, έβαλαν φωτιά στα δάση στην τουριστική περιοχή το περασμένο καλοκαίρι.

Ως «περιβαλλοντική τρομοκρατία» και «τουριστική τρομοκρατία» αξιολογήθηκε ο στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK που δέχτηκε βαριά χτυπήματα.


Το PKK, προσπάθησε να προσελκύσει την προσοχή κάνοντας δασικές δολιοφθορές, ειδικά σε πόλεις όπου είναι έντονος ο θερινός τουρισμός, την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου στην Τουρκία, πριν αναλάβει την ευθύνη για τις πυρκαγιές από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και προσπάθησε να το διαψεύσει όταν δέχτηκε την αντίδραση του παγκόσμιου κοινού.

Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK επρόκειτο να βλάψουν την περιφερειακή και εθνική οικονομία της Τουρκίας διαταράσσοντας τον τουρισμό, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στις οικονομικές αποδόσεις τα τελευταία χρόνια.

Εκτιμώντας ότι έχει ρόλο σε τέτοιες απόπειρες δράσης από τις αρχές του τρέχοντος έτους, φαίνεται ότι το PKK συνεχίζει να επιτίθεται στην οικονομία όπως σε εργοστάσια, στον κατασκευαστικό εξοπλισμό και τα ναυπηγεία.

Ήθελε να καταδικάσει τους πολίτες στο σκοτάδι καίγοντας τον μετασχηματιστή.

Πόσο μάλλον που αντιμετωπίζουν τώρα τις ηρωικές δυνάμεις ασφαλείας, οι τρομοκράτες που αναζητούν μια τρύπα για να ξεφύγουν, αρκέστηκαν πρόσφατα σε ενέργειες όπως η φυγή πραγματοποιώντας ενέργειες δολιοφθοράς και αναρτώντας πανό.

Στις αρχές Ιουνίου οργανώθηκε μια σειρά από επιχειρήσεις υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εσωτερικών κατά του δαιμόνιου σχηματισμού, που αυτοαποκαλούνταν «Πρωτοβουλία Παιδιά της Φωτιάς». Ενώ στην επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν 26 ύποπτοι, κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν πολλά οργανωτικά έγγραφα καθώς και εύφλεκτα και εκρηκτικά υλικά.

Μετά από αυτή την επιχείρηση, το PKK ξεκίνησε μια άλλη οργάνωση με το όνομα «Πρωτοβουλία Jinen Tirejen Roje».

Άρχισαν να επιτίθενται σε μέρη όπως εργοστάσια, οχήματα, εργοτάξια, όπως έκαναν άλλοι. Ισχυρίστηκαν ότι αυτή η τελευταία πράξη των τρομοκρατών-δαίμων χαμαιλέοντας ήταν να κρατήσουν τους πολίτες στο σκοτάδι.

Στην είδηση ​​που έγινε στο όργανο ΜΜΕ της οργάνωσης, «Οι λεπτομέρειες των ενεργειών που έγιναν ως Πρωτοβουλία Jinen Tirejen Roje είναι οι εξής: Οι μονάδες μας πραγματοποίησαν μια ενέργεια εναντίον ενός μετασχηματιστή που βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο Pendik της Κωνσταντινούπολης στις 25.06.

Στη δράση πυρπολήθηκε ο μετασχηματιστής που παρείχε ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο και στα γύρω εργοστάσια και πολλοί πυροσβέστες πήγαν να επέμβουν μετά το συμβάν. Η ενέργεια που παρέχει στα εργοστάσια έχει κοπεί και έχει βυθιστεί στο σκοτάδι».

Ομολόγησαν τα εγκλήματά τους σε βάρος των πολιτών."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.