Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Επαγρυπνούμε, δεν φοβόμαστε παραμένουμε ψύχραιμοι και αποφασισμένοι»

«Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή, σύνεση και αμέριστη μέριμνα. Είμαστε προετοιμασμένοι, καλύτερα από ποτέ, να διαχειριστούμε...





«Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή, σύνεση και αμέριστη μέριμνα. Είμαστε προετοιμασμένοι, καλύτερα από ποτέ, να διαχειριστούμε την τουρκική επιθετικότητα συνολικά», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτώμενος σχετικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.



Τονίζει ότι «η χώρα μας απολαμβάνει διεθνούς κύρους, ο ρόλος μας ως παράγοντας σταθερότητας εκτιμάται δεόντως σε όλα τα κέντρα αποφάσεων, έχουμε συνάψει σημαντικές συμμαχίες με διεθνείς υπερδυνάμεις και ισχυρές χώρες της ευρύτερης γειτονιάς μας, είμαστε αξιοσέβαστο μέλος όλων των σημαντικών διεθνών οργανισμών, η διεθνής κοινότητα έχει αναγνωρίσει το δίκαιο των θέσεών μας και έχουμε ενισχύσει αποφασιστικά τη στρατιωτική μας ισχύ. Επαγρυπνούμε, αλλά δεν φοβόμαστε και παραμένουμε ψύχραιμοι και αποφασισμένοι», υπογραμμίζει.

AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.