Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Στρατός δεν έχει ωράριο... Ολονύκτια επιχείρηση απομάκρυνσης των βλημάτων από το σημείο συντριβής του Antonov στην Καβάλα

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες για την απομάκρυνση των βλημάτων από την περιοχή που συνετρίβη το Antonov 12 στην Καβάλα, με αποτέλεσμα να σκ...





Συνεχείς είναι οι προσπάθειες για την απομάκρυνση των βλημάτων από την περιοχή που συνετρίβη το Antonov 12 στην Καβάλα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα οκτώ μέλη του πληρώματος, όλοι τους Ουκρανοί.



Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν απαντήσεις για τα αίτια της συντριβής. Από τη στιγμή που το Antonov 12 μπήκε στον ελληνικό εναέριο χώρο έως και τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ μεσολάβησαν 38 λεπτά. Σύμφωνα με τον διοικητή του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς έχει βρεθεί και αντικείμενο που πιθανολογείται ότι είναι το μαύρο κουτί.

Το ΤΕΝΞ εισήλθε στη σκηνή της συντριβής για να ερευνήσει και να σημάνει τα βλήματα. Ήδη, κλιμάκιο του ΓΕΕΘΑ, είχε δώσει το «πράσινο φως» για την επιχείρηση, καθώς είχε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνες ουσίες (Χημικές, Βιολογικές, Ραδιολογικές και Πυρηνικές).

Μετά την έρευνα και τη σήμανση των βλημάτων, θα ακολουθήσει η διαδικασία συγκέντρωσης και απομάκρυνσης ή επί τόπου εξουδετέρωσης, ανάλογα με την κρίση των πυροτεχνουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.