Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη και στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη από τη δολοφονία μιας 79χρονης στο ίδιο της το σπίτι από τον γιο της. Συγκεκριμένα, ...




Φρίκη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη από τη δολοφονία μιας 79χρονης στο ίδιο της το σπίτι από τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η 79χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με τα ρούχα στη μπανιέρα του σπιτιού της. Ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.