Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Ποινικό Μητρώο που έκρυβαν επί 60 χρόνια... Ιδού ποιός ήταν ο Αλέκος Παναγούλης!..

Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ Σήμερα θα κάνω και νέες άγνωστες αποκαλύψεις για το κορυφαίο ίνδαλμα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, παρολίγον τυραννο...



Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

Σήμερα θα κάνω και νέες άγνωστες αποκαλύψεις για το κορυφαίο ίνδαλμα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, παρολίγον τυραννοκτόνο, Αλέξανδρο Παναγούλη (1939-1976), που στις 13 Αυγούστου 1968 προσπάθησε να δολοφονήσει τον Αρχηγό της 21ης Απριλίου, Γιώργη Παπαδόπουλο.

Η Χούντα στην αρχή νόμιζε ότι δράστης της δολοφονικής ενέδρας ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλέκου Παναγούλη, Γεώργιος Παναγούλης, λιποτάκτης υπολοχαγός των ΛΟΚ. Την επομένη ημέρα της παρολίγον τυραννοκτονίας, δηλαδή την Τετάρτη 14 Αυγούστου 1968, το δημοσιογραφικό όργανο της Χούντας, «Ελεύθερος Κόσμος» καταγράφει τις δηλώσεις του τότε Γενικού Διευθυντού Τύπου και Πληροφοριών Βύρωνος Σταματόπουλου:

«Ο Γεώργιος Παναγούλης ήτο και είναι όργανον κύκλων με φασιστικάς αντιλήψεις, ως προς τα πολιτικά μας πράγματα. Ένα όργανον φασιστικών και αντιδραστικών κύκλων εκινήθη διά να δολοφονήση τον ηγέτην της Επαναστάσεως και πρόεδρον της κυβερνήσεως, δηλαδή τον επικεφαλής των νέων δυνάμεων αι οποίαι θεμελιώνουν την Δημοκρατίαν»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Εν έτει σωτηρίω 1968 η Χούντα των Αθηνών κατήγγελλε τον συλληφθέντα Παναγούλη ως όργανο των Διεθνών Φασιστικών κύκλων και διακήρυσσε πως η 21η Απριλίου θεμελιώνει την Δημοκρατία στην Ελλάδα!..

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ

Στην συνέχεια θα παρουσιάσω ορισμένα απ’ όσα αναφέρονται στο εξαφανισμένο εδώ και χρόνια βιβλίο «Στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη» που εξέδωσαν το σωτήριον έτος 1977 οι εκδόσεις «Καστανιώτη» και το υπογράφει η «Ομάδα Συναγωνιστών» του Αλ. Παναγούλη, (Γιώργος Αθανασιάδης, Μάρκος Μαρινάκης, Κώστας Τσίπηρας).

Το εν λόγω βιβλίο (που έχει στην διάθεσή του ο «Στόχος») αναφέρει με λεπτομέρειες το Κατηγορητήριο της Δίκης του Παναγούλη ( 4 με 17 Νοεμβρίου 1968) και την αγόρευση του Βασιλικού Επιτρόπου. Στην παράγραφο 60 του Κατηγορητηρίου (που ποτέ κανείς «δημοκράτης» δεν τόλμησε να αμφισβητήσει, διότι τα στοιχεία προέρχονται από τον Φάκελο του Αλέκου Παναγούλη στην Ασφάλεια), διαβάζουμε επί λέξει:

-- 2 Ιουνίου 1956: Συνελήφθη ως ύποπτος κλοπής.

-- 2 Μαΐου 1957: Συνελήφθη υπό των Αρχών Χωροφυλακής, διότι αναιτίως ετραυμάτισε τον ιδιώτην Σταθόπουλον Παναγιώτην.

-- Την 20ήν Μαρτίου 1957 συνελήφθη υπό του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδος διότι διέρρηξε το κατάστημα οικοδομικών υλικών «Χαλδούπη» και αφήρεσε 230 δραχμάς και εν ωρολόγιον.

-- Την 1η Ιανουαρίου 1964 συνελήφθη από υπάλληλο του 2ου Αστυνομικού Τμήματος διότι με μαχαίρι επετέθη εναντίον ιδιώτη, επιτεθείς και εναντίον αστυνομικών.

-- Κατά την 16ην Ιουνίου 1966, στρατιώτης ών, συνελήφθη υπό του ΑΓ Αστυνομικού Τμήματος και απεστάλη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενος για τεντυμποϊσμό».

ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

Όσο για το πόσο καλός φοιτητής ήταν ο θρυλικός τυραννοκτόνος, Αλέξανδρος Παναγούλης, διαβάζουμε επι λέξει στο ανωτέρω βιβλίο των Συναγωνιστών του:

«-Είχε εισαχθή στην Ανωτάτη Σχολή Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το έτος 1960. Ενεγράφη εις το πρώτο έτος της Σχολής κατά το ακαδημαϊκόν έτος 1960-61 και προήχθη στο 2ον έτος. Κατόπιν, απερρίφθη διαδοχικώς κατά τα ακαδημαϊκά έτη 1961-62, 1962-63 και 1963-64 εκ των επαναληπτικών προαγωγικών εξετάσεων. Κατά το ακαδημαϊκόν έτος 1964-65 ενεγράφη διά τετάρτην φοράν εις το 2ο έτος, μη προσελθών κατά τις επαναληπτικές προαγωγικές εξετάσεις. Έκτοτε δεν ενεγράφη»!...

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Όταν έκανε την απόπειρα τυραννοκτονίας του Γιώργη Παπαδόπουλου, ο Αλέκος Παναγούλης δεν ήταν κάν φοιτητής του ΕΜΠ, όπως μας παραμυθιάζουν οι «δημοκράτες». Ήταν απλώς ένας λιποτάκτης φαντάρος του Ελληνικού Στρατού!

Στο ίδιο βιβλίο των Συναγωνιστών του, περιέχεται και η Αγόρευσις του Βασιλικού Επιτρόπου. Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του: «Πρόκειται για τρομερό παράσιτο της Κοινωνίας. Ζεί παρασιτικώς, διώκεται από την Αστυνομία για διαρρήξεις, για εκφοβισμούς με μαχαίρια. Ο Παναγούλης έρχεται στην Αθήνα ως κοινός τυχοδιώκτης, περιπλανώμενος με την Ε. Ζωγανά…»

ΣΤΑΜΑΤΩ εδώ για να μη σοκάρω κι άλλο τους θαυμαστές του Παναγούλη: Ο κορυφαίος επί Χούντας αντιστασιακός, ο παρολίγον τυραννοκτόνος που στην κηδεία του το 1976 πήγαν ένα εκατομμύριο αφελείς Ρωμιοί ήταν ένα παράσιτο της Κοινωνίας και είχε παραβιάσει επανειλημμένως τον Ποινικό Κώδικα, πολύ πρίν την Επάρατο Χούντα!..

Αλλά οι Χουνταίοι (κι εδώ θα εκφράσω το μόνιμο παράπονό μου) είναι τόσο αποβλακωμένοι από την αλλοιωμένη ερμηνεία του Χριστιανικού Ευαγγελίου, που απέφυγαν όλα αυτά τα χρόνια να ενημερώσουν τους Έλληνες για το Ποινικό Μητρώο του Παναγούλη. Με αποτέλεσμα, ακόμη κι εγώ ο κορυφαίος εν ζωή δημοσιογράφος του Πατριωτικού Χώρου, να τα πληροφορούμαι όλα αυτά στα εξηνταφεύγα μου, από τις μαρτυρίες των ίδιων των Συναγωνιστών του!.. Και διηγώντας τα να κλαίς.

Εφημερίδα "Στόχος" - Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.