Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Στο Πειθαρχικό της ΥΠΕ οι δύο νοσηλεύτριες – Πόρισμα σε ένα 24ωρο ζητά ο Πλεύρης

  Στο Πειθαρχικό συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) παραπέμφθηκαν οι δύο νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” της Πάτρας,...

 



Στο Πειθαρχικό συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) παραπέμφθηκαν οι δύο νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” της Πάτρας, οι οποίες φέρονται να έχουν ευθύνες στην υπόθεση της τραγικής κατάληξης του 49χρονου άνδρα, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Εάν τελικά προκύψουν ευθύνες, θα τις οδηγήσουν σε αργία από τα καθήκοντά τους.

Οι δύο νοσηλεύτριες κατηγορούνται ότι δεν αντιμετώπισαν σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον 49χρονο άνδρα, ο οποίος τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, πέρασε το κατώφλι του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”, διαμαρτυρόμενος για έντονους πόνους στην πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία νοσηλεύτρια τον παρέπεμψε σε έτερη συνάδελφό της, και εκείνη με τη σειρά της δεν κάλεσε γιατρό, όπως όφειλε, αλλά του είπε πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και τον παρέπεμψε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε πριν προλάβει να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλου, η οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Στο κάδρο των ερευνών φαίνεται να βρίσκεται και ιδιώτης γιατρός, στον οποίο απευθύνθηκε αρχικά ο 49χρονος ασθενής. Ο γιατρός ήταν αυτός ο οποίος -σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια- είχε θέσει μια πρώτη διάγνωση που μιλούσε για “ψύξη”. Διάγνωση, που όπως λέει η ίδια στην πρώτη κατάθεσή της, την παραπλάνησε και θεώρησε πως το περιστατικό δεν ήταν σοβαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.