Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Άγναντα Ηλείας: Έφτασαν στα πρώτα σπίτια οι φλόγες – Τραυματίστηκαν 2 πυροσβέστες

  Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (21/7) στην περιοχή Άγναντα Ηλείας. Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και στη «μάχη» για την κατάσβεση...

 



Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (21/7) στην περιοχή Άγναντα Ηλείας. Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και στη «μάχη» για την κατάσβεση συμμετέχουν και εναέρια μέσα, με τις φλόγες να έχουν φτάσει στα πρώτια σπίτια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξέσπασε στις 11 παρά το πρωί και για την κατάσβεση επιχειρούν 58 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, ζητήθηκε λεωφορείο για να απομακρύνει κατοίκους του χωριού, ενώ όπως τόνισε, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όμως οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσταση.
Με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια ένας υπαρχιπυροσβέστης

Ένας υπαρχιπυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς και διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com έχει τραυματιστεί ακόμη ένας πυροσβέστης στο κεφάλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.