Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Μαλένα ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασε ο γιατρός»

  Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη Ρούλα ...

 



Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός, στα χέρια του οποίου πέθαναν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, όταν έφτασε στο δωμάτιο της 3,5 ετών Μαλένας, ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή. Όπως είπε ο ίδιος, χρειάστηκε 10 λεπτά για να φτάσει από το νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού” στο νοσοκομείο “Ελπίς”.
 
Μένουν άλλα 10 λεπτά που το κοριτσάκι ήταν νεκρό. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν επίσης καταθέσει ότι όταν μπήκαν στο δωμάτιο, το παιδί ήταν νεκρό. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει μεταξύ άλλων πως “η γιατρός κοιτούσε τη Μαλένα με απορία και αδράνεια… 

Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη… Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού”. Βάσει της κατάθεσης της, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η ίδια ειδοποίησε τους γιατρούς 10 λεπτά αφού το παιδί της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, από την κατάθεση της, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας τα έκαναν οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.