Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις ανησυχούν Ερντογάν και Μπαχτσελί- η Λαϊκή Συμμαχία έπεσε 17 μονάδες

  Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις έρευνες που διεξήγαγε η «MAK» (Διαχείριση Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) από τον Ιούνιο του 2021...

 



Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις έρευνες που διεξήγαγε η «MAK» (Διαχείριση Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) από τον Ιούνιο του 2021 συγκρίθηκαν ένα προς ένα. Η Λαϊκή Συμμαχία, η οποία ήταν μόλις 0,3 μονάδες μπροστά πέρυσι, έπεσε 17 μονάδες μέσα σε ένα χρόνο.

Η «MAK» συνέκρινε τα αποτελέσματα 12 ξεχωριστών μελετών που διεξήχθησαν μεταξύ Ιουνίου 2021 και Ιουνίου 2022. Η Λαϊκή Συμμαχία, η οποία ήταν μόλις 0,3 μονάδες μπροστά πέρυσι, έπεσε 17 μονάδες ένα χρόνο αργότερα. Τα χρόνια προβλήματα των πολιτών, κυρίως το κόστος ζωής, έλιωσαν τις ψήφους της Λαϊκής Συμμαχίας.

Ο Μεχμέτ Αλί Κουλάτ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «MAK», αξιολόγησε την αλλαγή στις έρευνες, στο Sözcü:

«Ενώ το Κόμμα AK και το MHP, τα συστατικά στοιχεία της Λαϊκής Συμμαχίας, σημείωσαν τακτική μείωση ψήφων σχεδόν κάθε μήνα τον τελευταίο χρόνο, η συστηματική αύξηση των ψήφων στις συνιστώσες της Εθνικής Συμμαχίας είναι αξιοσημείωτη.

Όταν εξετάζεται η συμπεριφορά των ψηφοφόρων, βρισκόμαστε σε μια περίοδο υψηλής διαπερατότητας μεταξύ των συμμαχιών.

Εκτός από τη σημαντική ροή ψήφων ειδικά προς το Κόμμα IYI στη βάση του AK Party και του MHP, η διαπερατότητα ψήφου από το AK Parti προς το DEVA, το Κόμμα του Μέλλοντος, το BTP και το Κόμμα της Νίκης είναι πολύ υψηλή.

Ανοιχτά τα κανάλια που μεταφέρουν νερό στην πισίνα του Εθνικής Συμμαχίας, ενώ η είσοδος στη Λαϊκή Συμμαχία είναι κλειστή.

Η μετακίνηση από το Ak Parti στο MHP έληξε. Η μεταφορά ψήφου είναι προς την «Εθνική Συμμαχία», (η οποία δημιουργήθηκε στις 5 Μαΐου 2018 από τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης).

sondakika.com
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.