Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Η 16χρονη που κατηγορεί τον τράπερ Saint για βιασμό ηχογράφησε τα όσα συνέβησαν

Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τον τράπερ Saint που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 16χρονης στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φω...




Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τον τράπερ Saint που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 16χρονης στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η ανήλικη φέρεται να ηχογράφησε τα όσα συνέβησαν με τον 27χρονο.

Σύμφωνα με το Mega που αποκάλυψε την ύπαρξη της σχετικής ηχογράφησης το εν λόγω στοιχείο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, οι οποίες θα το επεξεργαστούν προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Ο 27χρονος συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης στον Λαγκαδά και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν γυρνώντας βιντεοκλίπ εν μέσω lockdown.

Στον τράπερ από τη Θεσσαλονίκη απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για τον βιασμό της ανήλικης και για την παράνομη κατακράτησή της, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την πίεζε να βρεθούν – Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της 16χρονης που ανέφερε πως το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον 27χρονο, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram.

Εκείνος φαίνεται να την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά. Εκεί, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

«Ξεπέρασα τα όρια»

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο γνωστός τράπερ φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη.

Ο τράπερ αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.