Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοζάνη: 15χρονος και 16χρονος έπεσαν σε χαράδρα με μηχανή και έμειναν αβοήθητοι για 3 ολόκληρες ώρες

    Νέο τροχαίο στην Κοζάνη με δύο ανήλικα παιδιά να πέφτουν με τη μηχανή τους, σε χαράδρα. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν όταν ο ένας κατάφερε να ...

 
 



Νέο τροχαίο στην Κοζάνη με δύο ανήλικα παιδιά να πέφτουν με τη μηχανή τους, σε χαράδρα. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν όταν ο ένας κατάφερε να πιάσει το κινητό τηλέφωνο στα χέρια του…

Μόνοι, αβοήθητοι, τραυματισμένοι και εγκλωβισμένοι σε χαράδρα στην Κοζάνη για ώρες, μετά το τροχαίο που είχαν τη νύχτα με τη μηχανή τους. Ο λόγος για δύο ανήλικα παιδιά 15 και 16 ετών, που μεταφέρθηκαν μετά από ώρες σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Το ευτύχημα είναι πως οι ζωές τους, δεν κινδυνεύουν. Με τις Αρχές να περιμένουν να συνέλθουν για να εξηγήσουν πως προκλήθηκε το ατύχημα.



Εκτός κινδύνου, αλλά ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο νεαρά άτομα 15 και 16 ετών, που στις 03:00 τα ξημερώματα έπεσαν σε χαράδρα 15 μέτρων με την μηχανή τους, στην περιοχή Κατσέλη Σιάτιστας στην Κοζάνη.

Οι δυο επιβάτες της μηχανής που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Γρεβενά, 4 χιλ. από την Σιάτιστα, έμειναν για 3 ώρες περίπου στο απόκρημνο σημείο, μέχρι να ειδοποιήσει ο ένας εκ των δυο το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε άμεσα και διακομίσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Τον οδηγό της μηχανής, που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος, ανέσυραν από την χαράδρα πυροσβέστες της ΠΥ Κοζάνης και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, λόγω βλάβης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης έχει σπασμένο ισχύο και λεκάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.