Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ 13χρονων – Αντί να τους χωρίσουν, τραβούσαν βίντεο με τα κινητά

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια, το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως κατήγγειλε ένας πολίτη...





Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια, το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως κατήγγειλε ένας πολίτης στο evima.gr, δύο ομάδες 13χρονων άρχισαν να καβγαδίζουν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, η υγεία ενός παιδιού τέθηκε σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, “πλακώθηκαν στις μπουνιές” και παραλίγο να “μείνει στον τόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πολίτη, κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους.

“Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία” αναφέρει ο πολίτης τονίζοντας πως “αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές”.

Ο ίδιος σημειώνει ότι δεν πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο, καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα.

Το εν λόγω γήπεδο, κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό τόσο για την ασφάλεια τους όσο και για το παράδειγμα που παίρνουν βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.