Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η τουρκία...!!! 10 ισλαμιστές χτύπησαν ζευγάρι που καθόταν σε πάρκο στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη διότι ήταν ανύπαντροι !

Άτομα που φορούσαν τουρμπάνια και ρόμπες επιτέθηκαν σε ζευγάρι κατά την παραμονή του αρραβώνα τους και ενώ καθόταν σε πάρκο, λέγοντας τους ...



Άτομα που φορούσαν τουρμπάνια και ρόμπες επιτέθηκαν σε ζευγάρι κατά την παραμονή του αρραβώνα τους και ενώ καθόταν σε πάρκο, λέγοντας τους : “Δεν μπορείτε να κάθεστε αγόρια -κορίτσια μαζί”.



Στην περιοχή Μπαλατ της Κωνσταντινούπολης, και ενώ ο Α.Β. έκανε πικνικ σε πάρκο μαζι με την Γ.Β. , 15 άτομα που φορούσαν τουρμπάνια και ρόμπες τους είπαν πως “Δεν μπορείτε να κάθεστε αγόρια -κορίτσια μαζί” και τον έδειραν .




Κατά το περιστατικό που συνέβη στις 29/7 στο Μπάλατ, η ομάδα των 10-15 ατόμων πήγε δίπλα στο ζευγάρι τους είπε “Αν δεν είστε παντρεμένοι δεν μπορείτε να κάθεστε μαζί αγόρι με κορίτσι ” και μετά τους επιτέθηκαν
………
Η ομάδα των δραστών συνελήφθησαν από την αστυνομία. Αλλά όλοι τους μετά από τις διαδικασίες στην αστυνομία αφέθηκαν ελεύθεροι.
…….
…..
https://www.cumhuriyet.com.tr- https://tourkikanea.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.