Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι θα χτυπήσουμε τις γέφυρες στο Βόσπορο...!!! «Οι Έλληνες μπορούν να αποφύγουν τους S-400 και να βαρέσουν με Scalp» λένε Ρώσοι ειδικοί που δικαιώνουν τον Εγκολφόπουλο...!!!

Ποιος είναι ο παράγοντας που κάνει δύσκολη την αντιμετώπιση ελληνικής επίθεσης από την Τουρκία. Ρώσοι: Μπορούν αν θέλουν οι Έλληνες να κάνο...




Ποιος είναι ο παράγοντας που κάνει δύσκολη την αντιμετώπιση ελληνικής επίθεσης από την Τουρκία.

Ρώσοι: Μπορούν αν θέλουν οι Έλληνες να κάνουν αυτό που είπε ο Εγκολφόπουλος με τους Scalp από ελληνικά μαχητικά Rafale από την αεροπορική βάση της Λάρισας.

Για μία αρκετά σοβαρή απειλή κάνουν λόγω οι Ρώσοι, λόγω της «καταστροφικής δύναμης των πυραύλων κρουζ SCALP».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Avia.pro η Τουρκία «διαθέτει ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-400 Triumph, τα οποία είναι ικανά να σταματήσουν τα ελληνικά μαχητικά ακόμη και πάνω από τα νερά του Αιγαίου».

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως αν οι ρωσικοί S-400 της Τουρκίας αναπτυχθούν στη Σμύρνη, «ελληνικά μαχητικά θα καταρριφθούν ήδη στο Αιγαίο Πέλαγος», αναφέρει το τουρκικό κανάλι Türk Kulübü στο Telegram.

Αλλά...

Οι  ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι λόγω του εδάφους, «η ζώνη ανίχνευσης ραντάρ θα μειωθεί σημαντικά και επομένως ο κίνδυνος επιτυχούς επίθεσης από πυραύλους κρουζ SCALP παραμένει πολύ υψηλός», καταλήγει το avia.pro.

Να θυμίσουμε ότι Έλληνας αντιναύαρχος Γ. Εγκολφόπουλος προκάλεσε «εγκεφαλικά» στους Τούρκους με τις δηλώσεις πως οι ελληνικοί πύραυλοι θα κάνουν «θρύψαλα» τις γέφυρες Του Βοσπόρου.

Η δήλωση που «πόνεσε» περισσότερο την Τουρκία ήταν η εξής: «Τρία Scalp όταν φύγουν από την Λάρισα θα καταστρέψουν τι γέφυρες του Βοσπόρου».

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βράζουν» με τις ατάκες του Εγκολφόπουλου που «παίζουν» ψηλά στα σάιτ, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα της γειτονικής χώρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.