Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Ελλάδα σε συνεργασία με το PKK βάζει τις φωτιές στην Τουρκία»! Νεο παραλήρημα από τον αρχιτέκτονα της Γαλάζιας Πατρίδας Ναύαρχο Γιαϊτζί!

Η στοχευμένη παρέμβαση του Τζιχάτ Γιαϊτζί δένει απόλυτα με την τουρκική παράκρουση για τα ελληνικά νησιά κι έχει ως σκοπό την καλλιέργεια ν...




Η στοχευμένη παρέμβαση του Τζιχάτ Γιαϊτζί δένει απόλυτα με την τουρκική παράκρουση για τα ελληνικά νησιά κι έχει ως σκοπό την καλλιέργεια νέου μίσους στο τουρκικό κοινό που θα δέσει με τα αφηγήματα που καλλιεργεί η Άγκυρα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο...

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος απόστρατος αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου
Την Ελλάδα, που «συνεργάζεται με το PKK», κατηγορεί ο απόστρατος αντιναύαρχος, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου Τζιχάτ Γιαϊτζί για τις πυρκαγιές που μαίνονται στη δυτική Τουρκία.

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022. Είναι σημαντικό να επαγρυπνούμε απέναντι σε αυτή τη σκοτεινή συμμαχία, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ωθήσει την Τουρκία στο χάος, την αναταραχή και τη σύγχυση. 

Η κοινοπραξία ΡΚΚ-FETÖ-Ελλήνων άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να υπάρχουν εισοδήματα από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!», ισχυρίζεται ο Γιαϊτζί, σύμφωνα με το Sigma Live.

Και συνεχίζει ο Γιαϊτζί, λέγοντας πως «η Ελλάδα έχει ένα άσχημο ιστορικό! Ο Έλληνας Βουλευτής Μποντούβας (εννοεί τον Κώστα Μπαντουβά;) έχει δηλώσει ότι το PKK είναι ένα εργαλείο πίεσης στα χέρια της Ελλάδας. Ολόκληρο το Τουρκικό Έθνος, ιδιαίτερα το κράτος μας, πρέπει να επαγρυπνεί απέναντι σε αυτόν τον οικοτρόμο που προέκυψε από τη συνεργασία PKK-FETÖ-Greek αυτό το καλοκαίρι! Το τουρκικό έθνος και κράτος πρέπει να γίνει μια γροθιά ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή συνεργασία».

Να δούμε τις επόμενες μέρες και για τι ακόμη θα ευθύνεται η Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με παράγοντες στην τουρκία και θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως όλα αυτά εντάσσονται σε ένα σχέδιο προπολεμικής παρασκευής της τουρκικής κοινής γνώμης. Να το εντιληφθούν άπαντες και να γνωρίζουν όσοι εφησυχάζουν λέγοντας πως δεν θα γίνει τίποτα, ότι παίζουν το παιχνίδι της τουρκίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.