Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμική βιολογία.... Ιμάμης στην Σουηδία: Oι Εβραίοι είναι απόγονοι γουρουνιών και πιθήκων

Σε ένα κήρυγμά του, ο ιμάμης του Μάλμε Μπασέμ Μαχμούντ αποκάλεσε τους Εβραίους "απογόνους των γουρουνιών και των πιθήκων" - Τώρα ...





Σε ένα κήρυγμά του, ο ιμάμης του Μάλμε Μπασέμ Μαχμούντ αποκάλεσε τους Εβραίους "απογόνους των γουρουνιών και των πιθήκων" - Τώρα κατηγορείται για υποκίνηση μίσους. Ο Μαχμούντ αρνείται κάθε αδίκημα και λέει ότι έχει διαβάσει μόνο το Κοράνι

Ήταν τον Οκτώβριο του 2020 όταν ο ιμάμης Μπασέμ Μαχμούντ εκφωνεί ένα αντιχριστιανικό και αντισημιτικό κήρυγμα στο τζαμί του στο Μάλμε. Κατηγορεί τους χριστιανούς, τους εβραίους, τους σιίτες μουσουλμάνους και την αστυνομία ότι συνωμοτούν μεταξύ τους στη "φωλιά των φιδιών" - τη συναγωγή - εναντίον των ορθοφρόνων μουσουλμάνων.

Ο ιμάμης μιλάει για "τη μεγάλη μάχη", όταν όλοι οι μη μουσουλμάνοι θα αναγκαστούν να υποταχθούν στους μουσουλμάνους, και προσεύχεται στον Αλλάχ ότι ο μουσουλμανικός θεός θα νικήσει ή θα καταστρέψει τόσο τους χριστιανούς όσο και τους εβραίους.

"Απόγονοι γουρουνιών και πιθήκων"


Σε μέρος του κηρύγματός του, ο ιμάμης αποκαλεί τους Εβραίους "απόγονο των γουρουνιών και των πιθήκων".

- Σε όλες τις εποχές, οι ίδιοι δόλιοι κακοποιοί στέκονται στο δρόμο των δικαίων. Όλοι γνωρίζουν ότι οι δυτικές χώρες κυβερνώνται από Εβραίους. Οι Εβραίοι είναι οι κυβερνήτες τους. Οι Εβραίοι είναι απόγονοι των γουρουνιών και των πιθήκων. Είναι εχθρικοί προς τους μουσουλμάνους, αλλά θα είναι ανήμποροι απέναντι στο Ισλάμ", λέει.

Για αυτό το μέρος του κηρύγματος, το οποίο έχει επίσης αναρτηθεί στο YouTube, ο Μαχμούντ διώκεται τώρα.

Αρνείται τα αδικήματα

Στο πλαίσιο της αστυνομικής ανάκρισης, ο Basem Mahmoud αρνείται κάθε αδίκημα. Ισχυρίζεται ότι απλώς παρέθεσε ένα απόσπασμα από το Κοράνι σχετικά με τον Αλλάχ που μετατρέπει τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε αυτόν σε πιθήκους και γουρούνια.

- Όταν διαβάζεις το Κοράνι, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα".

Λέει επίσης ότι "δεν μπορεί να αλλάξει τη θρησκεία του για χάρη των Εβραίων", επισημαίνοντας ότι συνήθως δεν αποκαλεί τους Εβραίους που συναντά στο δρόμο " πίθηκους" ή "γουρούνια".
Υπερασπίστηκε τη δολοφονία καθηγητή γαλλικών

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Basem Mahmoud κάνει αμφιλεγόμενες δηλώσεις. Στο παρελθόν, έχει υπερασπιστεί την άγρια δολοφονία του καθηγητή γαλλικών Samuel Paty το 2020.

- Ένας άνθρωπος που αγαπάει τη θρησκεία του θυμώνει και σφάζει τον δάσκαλο με ένα μαχαίρι στο χαντάκι, γιατί ο δάσκαλος είναι ακάθαρτος και το χαντάκι είναι το μόνο μέρος που του αξίζει, σχολίασε τη στυγερή δολοφονία.

- Είναι μια απλή εξίσωση. Ένας από την πλευρά τους αμάρτησε προσβάλλοντας τον Προφήτη, και ένας από την πλευρά μας αμάρτησε και σκότωσε τον δάσκαλο που προσέβαλε τον Προφήτη.


"Η Σουηδία είναι δική μας"

Σε ένα άλλο κήρυγμα, επιτέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες και τα σχολεία της Σουηδίας, δηλώνοντας ότι η χώρα καταλαμβάνεται από τους μουσουλμάνους.

- Η Σουηδία είναι δική μας. Είναι δική μας, είτε τους αρέσει είτε όχι. Σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια, θα είναι δική μας", είπε σε ένα κήρυγμα νωρίτερα φέτος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η 17χρονη κόρη του Basem Mahmoud τέθηκε υπό κράτηση από τις κοινωνικές αρχές. Ο λόγος ήταν ότι η ίδια η κοπέλα τους είχε πει ότι είχε υποστεί "ψυχολογική και σωματική κακοποίηση στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα". Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το κορίτσι ζούσε σε ένα περιβάλλον με έντονο έλεγχο της τιμής.

Ο Basem Mahmoud κατάγεται από την ιορδανική πρωτεύουσα Αμμάν. Μετανάστευσε στη Σουηδία το 1989, όταν παντρεύτηκε μια Σουηδέζα που είχε ασπαστεί το Ισλάμ. Είναι Σουηδός πολίτης από το 1993.

Μαζί με τη Σουηδέζα, ο Μαχμούντ έχει επτά παιδιά, αλλά το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο Μαχμούντ έγινε "όλο και πιο θρησκευόμενος και ελεγκτικός" με την πάροδο του χρόνου. Έχει επανειλημμένα ζητήσει περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, αλλά το δικαστήριο έχει αρνηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.