Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμμαχοι σε όλα! Mε μεσολάβηση Ερντογάν η ερωμένη του Πούτιν απέκτησε δυο πολυτελή σπίτια στην Τουρκία: Αποκάλυψη Ισραηλινού επιχειρηματία

Ο 39χρονη Αλίνα Καμπάεβα, πανθομολογούμενη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν απέκτησε – εν μέσω πολέμου – δύο νέα πολυτελή σπίτια στην Τουρκία, ...





Ο 39χρονη Αλίνα Καμπάεβα, πανθομολογούμενη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν απέκτησε – εν μέσω πολέμου – δύο νέα πολυτελή σπίτια στην Τουρκία, σύμφωνα με πηγή της ρωσικής αντιπολίτευσης την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, υπονοώντας ότι η Άγκυρα πράττει αγνοώντας τις δυτικές κυρώσεις εναντίον ατόμων του στενού κύκλου του Πούτιν.

Η πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης έχει τώρα μια εξοχική κατοικία στη νότια Τουρκία και ένα σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.

Τα ακίνητα αποκτήθηκαν στην Τουρκία μέσω ενός μεσάζοντα και στενού συνεργάτη του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστήριξε ο ρωσικής καταγωγής Ισραηλινός επιχειρηματίας Λεονίντ Νεβζλίν, 62 ετών, πρώην συνιδιοκτήτης του πετρελαϊκού γίγαντα Yukos και κορυφαίος αντίπαλος του Πούτιν.

Ενδιάμεσος «μέσω στενού βοηθού του Ερντογάν…. οργάνωσε την αγορά ενός εξοχικού για την Αλίνα Καμπάεβα στη νότια Τουρκία και ενός σπιτιού στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Nεβζλίν.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος είχε «διαθέσει» άνδρες της προεδρικής του φρουράς στα ακριβά αυτά σπίτια. Ωστόσο, δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα ακίνητα.


Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, στην Καμπάεβα έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την Βρετανία, την ΕΕ και τον Καναδά για τους στενούς προσωπικούς της δεσμούς με τον Πούτιν.

Υπάρχουν εικασίες ότι έχει παιδιά με τον ηγέτη του Κρεμλίνου παρά τις προηγούμενες επίσημες διαψεύσεις για την όποια σχέση τους.

Ο Νεβζλίν δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για τον ισχυρισμό του για τα δύο σπίτια.

Ο Νεβζλίν είναι Ρωσικής καταγωγής Ισραηλινός επιχειρηματίας, επενδυτής και φιλάνθρωπος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει εξέχουσες επαφές στη Μόσχα.

Κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στον Όμιλο Menatep και στη θυγατρική του, την Yukos Oil Company.

Ο ισχυρισμός έρχεται εν μέσω αποδείξεων ότι η Καμπάεβα χρησιμοποιεί ένα Falcon 7X 32,6 εκατομμυρίων λιρών που πετά με τον αριθμό ουράς RA-09009.

Είναι μισθωμένο στη Russair και μεταφέρει επιβάτες υψηλού προφίλ που προστατεύονται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, σύμφωνα με έρευνα της OCCRP.

Η Καμπάεβα φημολογείται ότι έχει δύο ή τρία παιδιά με τον Πούτιν, 69 ετών, και έχει επίσης διατυπωθεί ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός ότι είναι και πάλι έγκυος. Ο Πούτιν λέγεται ότι είχε ενοχληθεί από την είδηση, ανέφερε το κανάλι Telegram του General SVR, το οποίο ήταν από τα πρώτα που υποστήριξαν ότι ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από καρκίνο και από τη νόσο του Πάρκινσον, σε πρώιμο στάδιο.

Νωρίτερα φέτος είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Καμπάεβα βρισκόταν στην Ελβετία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, έχει θεαθεί δυο φορές αυτόν τον μήνα στο θέρετρο του Σότσι και στην Αγία Πετρούπολη.

Πρώην πιστή βουλευτής του κόμματος Πούτιν, είναι τώρα μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, επικεφαλής μιας εταιρείας που κατέχει τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες, για τα οποία αμείβεται περίπου 8 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Με πληροφορίες από Daily Mail



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.