Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Iron Beam: Το μικρό Iron Dome κατά των Bayraktar που βλέπει η Ελλάδα στο Ισραήλ

To ισραηλινό σύστημα αεράμυνας με λέιζερ έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει πυραύλους μικρού βεληνεκούς και όλμους και έχει εμβέλεια έως κ...









To ισραηλινό σύστημα αεράμυνας με λέιζερ έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει πυραύλους μικρού βεληνεκούς και όλμους και έχει εμβέλεια έως και 7 χλμ.

Το Iron Beam είναι αλλιώς και το… μικρό Iron Dome, που το Ισραήλ χρησιμοποιεί για τις καταρρίψεις των εχθρικών drone.

To ισραηλινό σύστημα αεράμυνας με λέιζερ έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει πυραύλους μικρού βεληνεκούς και όλμους και έχει εμβέλεια έως και 7 χλμ.

Συνήθως λειτουργεί κοντά στο σύστημα Iron Dome (σ.σ. μπορει να λειτουργήσει και μόνο του) για να αναχαιτίσει αποτελεσματικά βλήματα και UAV με κόστος 3,5 δολαρίων η βολή.

Δεν είναι λίγοι στο ελληνικό Πεντάγωνο που όπως μαθαίνουμε θεωρούν το Iron Beam (σ.σ. το οποίο έχει δοκιμαστεί επιτυχώς) ιδανικό για τα ελληνικά νησιά και κατά των τουρκικών UAV.

Αναμένεται ταξίδι του Έλληνα ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, στο Ισραήλ, όπου λέγεται πως μεταξύ των συστημάτων που θα μελετηθούν θα είναι και το Iron Beam.

Σύμφωνα με τη Real News οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκτησαν νέο ηλεκτρονικό σύστημα που θα εγκατασταθεί σε πολλά νησιά και θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο καλοκαίρι.

Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να «τυφλωνει» τα τουρκικά Βayraktar όταν αυτά κάνουν… υπερπτήσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο.sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.