Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Harry Hay - Οι κομμουνιστικές ρίζες του «Gay Pride»

Κάτω από την μάσκα της δημοκρατίας οι μεγάλες εταιρείες και η κυβέρνηση ομαλοποιούν την ομοφυλοφιλία, αναθεματίζοντας τα θεμέλια κάθε δυ...


Κάτω από την μάσκα της δημοκρατίας οι μεγάλες εταιρείες και η κυβέρνηση ομαλοποιούν την ομοφυλοφιλία, αναθεματίζοντας τα θεμέλια κάθε δυτικής κοινωνίας, την χριστιανική πίστη και την οικογένεια.




Όπως η κουμουνίστρια ακτιβίστρια Betty Friedan πρωτοστάτησε στον φεμινισμό (διάβασε εδώ), ένας άλλος κομμουνιστής διοργανωτής πρωτοστάτησε στον gay ακτιβισμό. Το 1950, ο Harry Hay ίδρυσε την Mettachine Society. Μπροστά από την εποχή του, ο Hay υπερασπίστηκε την NAMBLA (North American Man-Boy Love Association - οργάνωση για τα "δικαιώματα" των παιδόφιλων).




Το 1983, ο Hay σε μια διάσκεψη της NAMBLA στη Νέα Υόρκη, είπε: "Επειδή αν οι γονείς και οι φίλοι των gay είναι πραγματικά φίλοι των gay, θα γνωρίζουν από τα gay παιδιά τους ότι η σχέση με έναν μεγαλύτερο είναι ακριβώς αυτό που τα παιδιά ηλικίας δεκατριών, δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών χρειάζονται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο".

Σήμερα ζούμε στις ημέρες που γίνεται προσπάθεια να "ομαλοποιηθεί" στα μάτια του κόσμου και εν τέλει να νομιμοποιηθεί η παιδοφιλία. Όσο "τρελό" θα ακουγόταν σε έναν άνθρωπο της δεκαετίας του '50 ο "γάμος" δύο αντρών και η υιοθεσία παιδιών και η αποδοχή της θεωρίας ότι "δεν υπάρχει άνδρας και γυναίκα και μπορείς να επιλέξεις ό,τι φύλο θέλεις", τόσο "τρελό" ακούγεται και η πλήρης αποδοχή της παιδοφιλίας σήμερα. Ή όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://redskywarning.blogspot.com/2019/06/harry-hay-gay-pride.html





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.