Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ας έρθουν λοιπόν... Με τους αντιπλοϊκούς Harpoon σε όλα της τα μαχητικά της... Η Ελλάδα θα βυθίσει όλο τον τουρκικό στόλο πριν καν βγει στο Αιγαίο!

Η Ελλάδα θα βυθίσει όλο τον τουρκικό στόλο πριν καν βγει στο Αιγαίο αφού θα διαθέτει αντιπλοϊκούς σε όλα της τα μαχητικά αεροσκάφη. Η ...




Η Ελλάδα θα βυθίσει όλο τον τουρκικό στόλο πριν καν βγει στο Αιγαίο αφού θα διαθέτει αντιπλοϊκούς σε όλα της τα μαχητικά αεροσκάφη.

Η ΗΠΑ δίνουν στην Ελλάδα τους πυραύλους HARPOON, την ώρα που η Αθήνα διαθέτει και τους Εxoset.

Πρόκειται για 50 με 60 πυραύλους αέρος-επιφάνειας AGM-84D HARPOON η οποία θα μπορούν να εκτοξεύονται από τα ελληνικά viper F-16.

Με εμβέλεια 130 χλμ. οι AGM-84D HARPOON μπορούν να καταστρέψουν κάθε κορβέτα και φρεγάτα που θα πλήξουν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα ελληνικά Rafale και Mirage με τους Exoset και τα ελληνικά Viper με τους AGM-84D HARPOON θα διαθέτουν όλα αντιπλοϊκούς πυραύλους βάζοντας δύσκολα στον τουρκικό στόλο, όποτε επιχειρήσει να βγει μαζικά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Φανταστείτε το σενάριο 30 ελληνικά μαχητικά, όλα οπλισμένα με αντιπλοϊκούς να βγουν στο… κυνήγι του τουρκικού στόλου.

Δύσκολα τα πράγματα για τους Τούρκους αν συνεχίσουν έτσι.

Το ακόμα πιο… δύσκολο βέβαια για την Τουρκία είναι πως οι Αμερικανοί, δείχνουν με την κίνηση αυτή πως βάζουν πια την Ελλάδα στο γκρουπ των χωρών που επιθυμούν στενή γεωστρατηγική συνεργασία.

Βέβαια, οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αφήσουν την Τουρκία να… πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας και της Κίνας, (εμείς λέμε πως έχει παίζει ήδη κι απλά παίζει καθυστερήσεις) όμως φαίνεται πως δεν έχουν την Τουρκία στην πρώτη γραμμή των συμμάχων τους.

Η Κίνα έχει συνάψει ιδιαίτερες σχέσης με την Τουρκία επειδή βασίζεται στην τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την Ε.Ε.. Αυτό όμως, αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.