Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

F-16 Viper: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό στην Lockheed Martin με την ελληνική ΕΑΒ – Οι Έλληνες σβήνουν τους Τούρκους

Οι Έλληνες της ΕΑΒ έχουν στην κυριολεξία αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους ανθρώπους της Lockheed Martin, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι θα βρουν...





Οι Έλληνες της ΕΑΒ έχουν στην κυριολεξία αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους ανθρώπους της Lockheed Martin, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι θα βρουν τέτοιο επίπεδο στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί πως, όπως μαθαίνει το Sportime, οι άνθρωποι της LM έχουν τόσο ενθουσιαστεί από τους ρυθμούς τη ΕΑΒ που βλέπουν πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω συνεργασία.

Οι ρυθμοί παράδοσης των ελληνικών F-16 Viper (σ.σ. και η ποιότητα της ελληνικής εργασίας) πάνε από το καλό στο… καλύτερο, πολύ καλύτερα από τα χρονοδιαγράμματα.

Έτσι, όπως μαθαίνουμε, άνθρωποι της LM επιθυμούν να εμβαθύνουν την συνεργασία και σε άλλα επίπεδα.

Το ενδιαφέρον είναι πως οι Έλληνες της ΕΑΒ έχουν κάνει τους Αμερικανούς να σκέφτονται ακόμα και κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε όνειρο θερινής νυκτός.

Δηλαδή να παράγονται μέρη των F 35 απο την ΕΑΒ, σε πλήρη αντικατάσταση των Τούρκων (σ.σ. μέχρι στιγμής η συζήτηση ήταν για κάποια λίγα τμήματα των F-35) με μία ενισχυμένη γραμμή παραγωγής.

Δεν το λες και λίγο, ειδικά μετά τον πόλεμο και την απαξίωση που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια η ΕΑΒ. sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.