Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Του γιατρού... CNN Turk: «Προβοκάτσια» κατά Τουρκίας η επίσκεψη του Έλληνα ΥΦΕΘΑ στον Άγιο Ευστράτιο!

Στην επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νικολάου Χαρδαλιά στον Άγιο Ευστράτιο αναφέρονται με προκλητικό τρόπο τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Οι Τούρκοι φαίνε...





Στην επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νικολάου Χαρδαλιά στον Άγιο Ευστράτιο αναφέρονται με προκλητικό τρόπο τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Οι Τούρκοι φαίνεται να ενοχλήθηκαν από την παρουσία του Έλληνα ΥΦΕΘΑ στο ακριτικό νησί, γι’ αυτό κάνουν λόγο για προβοκάτσια της Ελλάδας και αναφέρονται σε νησιά με μη στρατιωτικό καθεστώς στο Αιγαίο.



“Ο Έλληνας υφυπουργός Άμυνας Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα με ελικόπτερο το νησί Μποζμπάμπα (ο Άγιος Ευστράτιος στα τουρκικά), 80 χιλιόμετρα από την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτεροι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν πραγματοποιήσει περίπου 50 επισκέψεις σε νησιά με μη στρατιωτικό καθεστώς αυτό το έτος”, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, κάνοντας λόγο για μία προκλητική επίσκεψη στο νησί.

“Ενώ η Τουρκία έδωσε το μήνυμα της ειρήνης και της επίλυσης των προβλημάτων μέσω του διαλόγου, η Ελλάδα πρόσθεσε ένα νέο πρόβλημα με τις προκλητικές ενέργειές της στο Αιγαίο Πέλαγος”, τονίζουν οι Τούρκοι. Στρατιωτικές πηγές επεσήμαναν το πόσο σημαντικό είναι να σταματήσουν οι Έλληνες αξιωματούχοι τέτοιες επισκέψεις ώστε να μην αυξάνεται η ένταση στις σχέσεις των δυο χωρών”, επισημαίνουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.