Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απειλεί ξανά με Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Προκαλεί με κάθε φορά που θα μιλήσει και με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, τον άνθρωπο που έγινε πρόεδρος της Ρωσίας μό...





Προκαλεί με κάθε φορά που θα μιλήσει και με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, τον άνθρωπο που έγινε πρόεδρος της Ρωσίας μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αφού απείλησε με πυρηνικό πόλεμο, τώρα απειλεί και με τον Γ’ Παγκόσμιο με πρόσχημα την Κριμαία. Απειλές με… πυραύλους Ισκαντέρ και σε Σουηδία, Φινλανδία.

Την ώρα που η παγκόσμια κοινότητα είναι συγκλονισμένη από τη νέα επίθεση των δυνάμεων της Ρωσίας εναντίον αμάχων στην Ουκρανία, μετά το χτύπημα σε εμπορικό κέντρο στο Κρέμεντσουκ με τουλάχιστον 18 νεκρούς, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απειλεί ξανά με Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο «αν το ΝΑΤΟ κινηθεί εναντίον της Κριμαίας».

Οποιαδήποτε κίνηση κράτους-μέλους του ΝΑΤΟ εναντίον της Κριμαίας θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία και θα μπορούσε να οδηγήσει «στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», διεμήνυσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Για εμάς, η Κριμαία είναι τμήμα της Ρωσίας. Κι αυτό σημαίνει για πάντα. Οποιαδήποτε προσπάθεια καταπάτησης στην Κριμαία είναι κήρυξη πολέμου εναντίον της χώρας μας», δήλωσε ο Μεντβέντεφ στην ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας Αργκουμέντι ι Φάκτι («Επιχειρήματα και γεγονότα»).

«Κι αν αυτό γίνει από οποιοδήποτε κράτος-μέλος του NATO, αυτό θα σημάνει πόλεμο με ολόκληρη τη βορειοατλαντική συμμαχία· τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Την απόλυτη καταστροφή», πρόσθεσε.

Ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είπε επίσης πως εάν η Φινλανδία και η Σουηδία ενταχθούν στο NATO, η Μόσχα θα ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορά της κι είναι «έτοιμη για μέτρα αντιποίνων», που μπορεί να συμπεριλάβουν την ανάπτυξη υπερηχητικών πυραύλων Ισκαντέρ «στο κατώφλι τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.