Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κατάσταση άγχους τα τουρκικά ΜΜΕ... «Οι Ελληνικές ΕΔ θα αγοράσουν ισραηλινά οπλικά συστήματα-Ενισχύονται & μας στοχοποιούν»

Στα ”κάγκελα” βρίσκονται οι Τούρκοι, οι οποίοι για άλλη μία φορά δείχνουν το άγχος τους για την Ελλάδα! Τι αναφέρουν: ”Στα πρωτοσέλιδα...





Στα ”κάγκελα” βρίσκονται οι Τούρκοι, οι οποίοι για άλλη μία φορά δείχνουν το άγχος τους για την Ελλάδα! Τι αναφέρουν:



”Στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών ΜΜΕ πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ υπάρχει η Τουρκία. Οι Έλληνες αναφέρουν, ότι η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο ελληνικός στρατός βρίσκεται σε επιφυλακή γύρω από τα νησιά Λέσβος, Σαμοθράκη και Λήμνος.”

Το δημοσίευμα:




”Οι Έλληνες αναφέρουν, ότι έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά συστήματα και νέα drones εναντίον τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.”

Μάλιστα οι Τούρκοι, κάνουν αναφορά στη στρατιωτική βάση που επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, και σημειώνουν, ότι ”ο Έλληνας στρατηγός εξέτασε τον στόλο μη επανδρωμένων αεροσκαφών του Ισραήλ στη βάση Palmachim. Ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έλαβε επίσης πληροφορίες για τα συστήματα αεράμυνας Iron Dome, David’s Sling και Arrow 3.”

”Η ετοιμάζεται να αγοράσει τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα MQ-9 από τις ΗΠΑ. Το MQ-9, το οποίο μπορεί να φτάσει σε υψόμετρο περίπου 17 χιλιάδων μέτρων, έχει βεληνεκές 1850 χιλιομέτρων”, αναφέρουν επίσης οι Τούρκοι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.