Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Κούρδοι συνεχίζουν να «πετσοκόβουν» τους Τούρκους στρατιώτες... Κομπιουτεράκι θέλουν για να μετρήσουν τους νεκρούς

Ο πνεύμονας ζωής του αντάρτη είναι ο τοπικός πληθυσμός. Εφόσον αυτός διάκειται ευμενώς με τους αντάρτες λόγω κοινής Εθνότητας , της Κουρδι...









Ο πνεύμονας ζωής του αντάρτη είναι ο τοπικός πληθυσμός. Εφόσον αυτός διάκειται ευμενώς με τους αντάρτες λόγω κοινής Εθνότητας , της Κουρδικής εν προκειμένω, είναι αδύνατον οι ΤΕΔ να καταφέρουν να τους εξαλείψουν

"HPG: Εξουδετερώθηκαν 7 Τούρκοι στρατιώτες, καταστράφηκε ένα ραντάρ και κατεστραμμένο ελικόπτερο" αναφέρει σε άρθρο του κουρδικό ΜΜΕ, του οποίου τα κυριότερα σημεία του είναι τα εξής:

"Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων τους εναντίον του τουρκικού στρατού κατοχής στη Μετίνα, το Ζαπ και το Avashin, οι αντάρτικες δυνάμεις κατάφεραν να σκοτώσουν επτά από τους Τούρκους στρατιώτες, να καταστρέψουν ένα ραντάρ και να χτυπήσουν ένα ελικόπτερο.

Στην ανακοίνωσή του, το κέντρο ΜΜΕ του HPG ανέφερε: «Παρά τη δυσκολία και τη σφοδρότητα του πολέμου, οι αντάρτες συνεχίζουν την αντίστασή τους στις περιοχές Zap, Avashin και Matina. Οι δυνάμεις του εχθρού βομβάρδισαν τις περιοχές αντίστασης 21 φορές με ελικόπτερα, 24 φορές με πολεμικά αεροσκάφη και 10 φορές με εκρηκτικά.

Κατά τις επιχειρήσεις τους κατά του στρατού κατοχής, οι δυνάμεις μας κατάφεραν να σκοτώσουν 7 στρατιώτες και να τραυματίσουν άλλους τρεις, και κατέστρεψαν ένα ραντάρ και χτύπησαν ένα ελικόπτερο.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις δυνάμεις των ανταρτών έχουν ως εξής:

Στο πλαίσιο της επαναστατικής εκστρατείας των Γερακών του Ζάγκρος στην περιοχή Avashin

Στις 3 Ιουνίου, στις 13:30, η κατοχή έβαλε φωτιές δίπλα στις σήραγγες και προσπάθησε να τις γεμίσει καπνό. Αυτός ο καπνός κράτησε περίπου 15 λεπτά. Οι δυνάμεις μας τους στόχευσαν , αλλά ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών εχθρού δεν διευκρινίστηκε.

Στις 3 Ιουνίου, στις 19:40, ο εχθρικός στρατός στοχοποιήθηκε στηνπεριοχή αντίστασης μας με ατομικά όπλα γεγονός που οδήγησε στο θάνατο ενός από αυτούς και στον τραυματισμό ενός άλλου.

Στις 4 Ιουνίου, στις 04:40, στρατιώτες του εχθρού στην περιοχή αντίστασης στοχοποιήθηκαν και εκδιώχθηκαν με ατομικά όπλα. Στις 05.00 στοχοποιήθηκαν ξανά, και ένα ραντάρ καταστράφηκε σε παρακείμενο ύψωμα.

Στο πλαίσιο της επαναστατικής εκστρατείας της μάχης Khabour στην περιοχή της Ματίνας

Στις 25 Μαΐου επιθετικό ελικόπτερο που βομβάρδιζε την περιοχή αντίστασης στο ύψωμα Χακάρι χτυπήθηκε άσχημα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την περιοχή.

Στις 28 Μαΐου, πρωινές ώρες, οι δυνάμεις μας στόχευσαν με μεσαία όπλα τους στρατιώτες κατοχής που στάθμευαν στο λόφο του Μάρτυρ Σορς , στο λόφο Χακάρι, και σκότωσαν έναν από αυτούς.

Στις 3 Ιουνίου, όταν ο εχθρός θέλησε να βομβαρδίσει το ύψωμα του Μάρτυρα Ακέφ στο ύψωμα Χακάρι, οι δυνάμεις μας τους αντιμετώπισαν με ατομικά όπλα και σκότωσαν έναν από αυτούς.

Στο πλαίσιο της επαναστατικής εκστρατείας των Γερακιών του Ζάγκρος στην περιοχή του Ζάγκρος

Στις 3 Ιουνίου, το μεσημέρι, οι εχθρικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να προχωρήσουν προς τις πρώτες γραμμές στην περιοχή Konyska, στοχοποιήθηκαν δύο φορές με ατομικά όπλα και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν

Στις 4 Ιουνίου, στις 01:55 και στις 06:00, οι δυνάμεις μας χτύπησαν δύο φορές τους στρατιώτες κατοχής που προσπάθησαν να κινηθούν στην περιοχή Καρκάρ. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, οι Ελεύθερες Γυναικείες Δυνάμεις του YJA-STAR κατάφεραν να σκοτώσουν δύο άνδρες από τις δυνάμεις κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.