Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκπαιδεύουν τους τούρκους για ΕΙΣΒΟΛΗ...!!! «Υπό ελληνική κατοχή η Ψέριμος»... Νέο προκλητικό ρεπορτάζ στην τουρκική τηλεόραση...!!!

   Μετά τη δημοσιογράφο του CNN Turk, η οποία καλούσε τους πολίτες να μην πάνε διακοπές στα ελληνικά νησιά, ακολούθησε ο δημοσιογράφος του ...

  



Μετά τη δημοσιογράφο του CNN Turk, η οποία καλούσε τους πολίτες να μην πάνε διακοπές στα ελληνικά νησιά, ακολούθησε ο δημοσιογράφος του Ahaber, ο οποίος βρέθηκε με σκάφος 1 μίλι από την Ψέριμο, προβάλλοντας τους ισχυρισμούς ότι το νησί είναι υπό ελληνική κατοχή.






«To Κετσέ (Ψέριμος)) παρότι είναι ένα από τα Δωδεκάνησα, όπως σας έχουμε πει, βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Κατά συνέπεια θεωρείται τουρκικό έδαφος. Αλλά η Ελλάδα εισέβαλε σε αυτό το νησί που βλέπετε το 2004. Το Κετσέ (Ψέριμος) βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές της ενέργειες στα Δωδεκάνησα κι εμείς ως συνεργείο του δικτύου Ahaber προσπαθήσαμε, για πρώτη φορά από τόσο κοντά, να σας μεταφέρουμε τις παράνομες ενέργειές και πράξεις της Ελλάδας», ανέφερε στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.