Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει η «Σταχτοπούτα των Παξών»: Με βίαζε ο αλβανός πατριός μου και η μητέρα μου με χτυπούσε στην πλάτη με τον πλάστη του φαγητού!

Οι στιγμές που βίωσε στα χέρια του πατριού της και της μητέρας της αναβίωσαν στο Εφετείο Κέρκυρας - Η ενήλικη πλέον κοπέλα δεν άντεξε να ...





Οι στιγμές που βίωσε στα χέρια του πατριού της και της μητέρας της αναβίωσαν στο Εφετείο Κέρκυρας - Η ενήλικη πλέον κοπέλα δεν άντεξε να βιώσει και τρίτη φορά το μαρτύριο - Έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της

Η πονεμένη ιστορία της 15χρονης «Σταχτοπούτας των Παξών» που για ενάμιση χρόνο βίωνε ψυχικό και σωματικό βιασμό μέσα στο ίδιο της το σπίτι από έναν μεσήλικα Αλβανό πατριό που εκτόνωνε πάνω της όσες διαστροφές φώλιαζαν στο αβυσσαλέο του μυαλό και μια μητέρα που την «τσάκιζε στο ξύλο» με τον πλάστη για να μαγειρεύει και να καθαρίζει, κάνοντας τα στραβά μάτια σε όλα όσα συνέβαιναν με θύμα το ίδιο της το παιδί και θύτη τον άνδρα της, αναβιώνει στο Εφετείο.

Το κορίτσι ένα κρύο βράδυ του 2017, άδειασε τη σχολική της τσάντα, πέταξε τα βιβλία στο πάτωμα και με όσα ρούχα χωρούσαν μέσα άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε από το χωριό. Πριν δραπετεύσει, άφησε πίσω της ένα γράμμα που έλεγε στους δυνάστες της να μην την αναζητήσουν. Μάλιστα διέγραψε και τον αριθμό της από τα κινητά τους τηλέφωνα για να σβήσει μια για πάντα την παλιά της ζωή, σε μια άτακτη φυγή που σήμανε και το φινάλε του δράματος που ζούσε.

«Πήγα στο δωμάτιο έβγαλα όλα τα βιβλία από την τσάντα και έβαλα μέσα όσα ρούχα χωρούσαν. Όταν ετοιμάστηκα και όσο η μαμά ήταν στο μπάνιο κι αυτός κοιμόταν, πήρα τα κινητά τους και διέγραψα τον αριθμό μου. Στη συνέχεια αφού έγραψα ένα γράμμα στη μαμά μου στο οποίο της ζητούσα να μη με ψάξει, ότι αυτός φταίει που φεύγω και να πει στον κόσμο ότι πήγα στην Αλβανία για να μη γίνουν ρεζίλι. Το άφησα στο τραπέζι στο καθιστικό και έφυγα. Δεν είχα ιδέα που να πάω. Ήθελα όμως να φύγω από κει. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ στη μαμά μου, γιατί όλα τα χρόνια που θυμάμαι τη μαμά μου ποτέ δεν με αγάπησε. Με μαλώνει, είναι σκληρή και δεν μου έδωσε ποτέ αγάπη. Ήμουν υπηρέτρια του σπιτιού τους, με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στην πλάτη και το κεφάλι και δυο - τρεις φορές με έχει χτυπήσει με τον πλάστη μαγειρικής σε σημείο που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι», είχε πει μεταξύ άλλων το κορίτσι.

Ο Αλβανός πατριός καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 17 χρόνια κάθειρξη, ενώ η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη και μαζί με την άλλη κόρη της που έχει αποκτήσει με τον δράστη ζει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Η «Σταχτοπούτα των Παξών», παρέστη στο πρώτο δικαστήριο όπου βίωσε για δεύτερη φορά τον εφιάλτη όμως την Πέμπτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Κέρκυρας, δεν άντεξε να βιώσει και τρίτη φορά το μαρτύριο. Ενήλικη πλέον, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της ενώ ο πατριός εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.