Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τώρα... Λυσσασμένος με την Ελλάδα Ερντογάν: «Είμαστε μάρτυρες της τραγωδίας θανάτωσης προσφύγων από τις ελληνικές αρχές»!

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα αυτή την φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτίθεται εναντίον της Ελλάδας μέσω της Παγκόσμιας Κοινοβουλευτικής Δι...





Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα αυτή την φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτίθεται εναντίον της Ελλάδας μέσω της Παγκόσμιας Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της δεινής κατάστασης των προσφύγων που διώκονται, ληστεύονται, ξυλοκοπούνται ακόμη και δολοφονούνται από τα ελληνικά σώματα ασφαλείας», είπε μεταξύ άλλων ο Ταγίπ Ερντογάν.



Η Διακοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U.) και η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας διοργανώνουν από κοινού Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Διάσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, 20-21 Ιουνίου 2022, αναφορικά με την υιοθέτηση και την εφαρμογή του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση (GCM) και του Παγκόσμιου Συμφώνου για τους Πρόσφυγες (GCR), το οποίο υιοθετήθηκε το 2018 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.