Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα: Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Πρόλαβαν να κατέβουν οι επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο Αθήνας – Κέρκυρας. Στο λεωφορείο επέβαιναν...





Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο Αθήνας – Κέρκυρας.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 31 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο όχημα, όταν αυτό σταμάτησε για λίγα λεπτά, σε θέση πάρκινγκ, κοντά στο Μενίδι.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, Τάσος Τσιμπούλης, «όλοι οι επιβάτες ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους γιατί η φωτιά δεν εκδηλώθηκε όταν το βαρύ όχημα ήταν εν κινήσει, εκεί δε γνωρίζουμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιμπούλη η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από τη μηχανή του λεωφορείου, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά κάηκε ολοσχερώς.

«Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια της φωτιάς και θα περιμένουμε το πόρισμα της πυροσβεστικής. Γεγονός είναι πάντως πως οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ήταν δυσμενής παράγοντας για την γρήγορη εξέλιξη της φωτιάς.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, ενώ κανείς από τους επιβάτες, που απομακρύνθηκαν ταχέως, δεν κινδύνεψε.

Οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου επιβιβάστηκαν μέσα σε λίγη ώρα σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ ‘Αρτας που συνέδραμε για τη μεταφορά τους στο νησί, μετά και την παρέμβαση του κ. Τσιμπούλη.

«Όλοι οι επιβαίνοντες συμμερίστηκαν τον οδηγό του λεωφορείου και κανένας δεν αντέδρασε, παρά την απώλεια για πολλούς των αποσκευών τους, καθώς με το «ξέσπασμα» της φωτιάς οι πόρτες των αποθηκευτικών χώρων του οχήματος κλείδωσαν αυτόματα», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τσιμπούλης.

Επιβάτες και οδηγός του λεωφορείου αναμένεται να φτάσουν το απόγευμα της Κυριακής στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.