Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις για εκατοντάδες πλαστά διαβατήρια σε μετανάστες – Βίντεο από τα ευρήματα της αστυνομίας

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που εφοδίαζε πλαστά διαβατήρια σε μετανάστες. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί τ...





Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που εφοδίαζε πλαστά διαβατήρια σε μετανάστες. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν περάσει χειροπέδες σε 15 ανθρώπους.



Σε διάφορες περιοχές της Αττικής έγιναν, συγκεκριμένα, 15 συλλήψεις στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε παράνομα μετανάστες και κατασκεύαζε πλαστά διαβατήρια.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αναμένεται αναλυτική ενημέρωση αφού για την ώρα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ούτε για το πού ακριβώς έχουν γίνει οι συλλήψεις, ούτε για την ακριβή δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Δείτε βίντεο της αστυνομίας:




Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και πλαστογραφίας ταξιδιωτικών εγγράφων, με ορμητήριο την Αθήνα, και έπειτα από συνεργασία της Διεύθυνσης Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και τη συνδρομή της EUROPOL.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.