Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάντε κουράγιο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... Ανηλεής ξυλοδαρμός γυναικών στην Πόλη επειδή έπιναν μπύρες…

  5 άντρες επιτέθηκαν σε 6 γυναίκες που έπιναν μπύρα στον κήπο του σπιτιού τους: “Ή αφαιρέστε τα ποτά ή θα σας διαλύσουμε κι εσάς και το τρ...

 



5 άντρες επιτέθηκαν σε 6 γυναίκες που έπιναν μπύρα στον κήπο του σπιτιού τους: “Ή αφαιρέστε τα ποτά ή θα σας διαλύσουμε κι εσάς και το τραπέζι”

Επίθεση από ομάδα ανδρών δέχθηκαν γυναίκες που έπιναν μπύρα στον κήπο τους στην Κωνσταντινούπολη. Έγινε γνωστό ότι οι άνδρες επιτέθηκαν στις γυναίκες αφού πρώτα είπαν: «Ή αφαιρέστε αυτά τα ποτά από το τραπέζι ή θα διαλύσουμε κι εσάς και το τραπέζι”

Στο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στον κήπο της πολυκατοικίας Ρέϊσκεντ στο Μπασακσεχίρ, 6 γυναίκες που έπιναν μπύρα στον κήπο των διαμερισμάτων τους, όπως και ένας 60χρονος με καρδιοπάθεια συγγενής.μιας των γυναικών που ενεπλάκη στο περιστατικό, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ανδρών.

Κοινοποιώνοντας το περιστατικό στον λογαριασμό της στο Twitter, μια γυναίκα με το όνομα Ντιλά Τζοσκούν, ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από 5 άνδρες, επειδή επιναν μπύρα στο κτίριο όπου μένει για περισσότερα από 25 χρόνια. Αναφέρεται πως η ομάδα των αντρών που εισέβαλε στην αυλή, τους είπε “Ή αφαιρέστε αυτά τα ποτά από το τραπέζι ή θα διαλύσουμε κι εσάς και το τραπέζι”. Ένας 60χρονος με καρδιοπάθεια έσπασε το πόδι του από την επίθεση.

Οι γυναίκες των οποίων τα πρόσωπα ήταν γεμάτα αίματα μοιράστηκαν αυτές τις στιγμές στο Twitter για να ακουστεί η φωνή τους. , Τα βίντεο και οι εικόνες που μοιράστηκε η Ντιλά Τζοσκούν έφτασαν σε χιλιάδες ανθρώπους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δήλωσε αργότερα ότι ο δικηγόρος της ζήτησε να τα διαγράψει το κοινό της επειδή ήταν αποδεικτικά στοιχεία και είπε: “Φίλοι, έπρεπε να διαγράψω το tweet αυτή τη στιγμή γιατί τα βίντεο είναι αποδεικτικά στοιχεία, αλλά δυστυχώς, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα πρέπει να ζητήσω και πάλι την υποστήριξή σας, σας ευχαριστώ πολύ για την τρέχουσα υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, η κατάσταση του συγγενή μου στο νοσοκομείο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. ”

Ενημέρωσε επίσης ότι η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.