Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(Αφού πήρε ΟΚ από τη Ρωσία)... Η Τουρκία «ενημέρωσε» Αμερικανίδα αξιωματούχο για την εισβολή της στη Συρία

Η Αμερικανίδα διπλωμάτης και πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Λίντα Τόμας Γκρίνφιλντ εξέφρασε τις ανησυχίες της για την στρατιωτική εισ...





Η Αμερικανίδα διπλωμάτης και πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Λίντα Τόμας Γκρίνφιλντ εξέφρασε τις ανησυχίες της για την στρατιωτική εισβολή του τουρκικού στρατού στη Συρία κατά την επίσκεψή της στο Χατάι.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείου Anadolu, ο αναπληρωτής υπουργός Σεντάτ Ονάλ μίλησε τηλεφωνικά με την Τόμας Γκρίνφιλντ, ενημερώνοντάς την ότι «η τρομοκρατική οργάνωση PKK/YPG/PYD αποτελεί υπαρξιακή απειλή όχι μόνο για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας αλλά και για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας. Οι διατάξεις των συμφωνιών που συνήφθησαν με τις ΗΠΑ και τη Ρωσική Ομοσπονδία τον Οκτώβριο του 2019 δεν έχουν εκπληρωθεί μέχρι σήμερα».

Ο Ονάλ πρόσθεσε ότι η τρομοκρατική απειλή για την Τουρκία από αυτήν την περιοχή έχει αυξηθεί ακόμη πιο πρόσφατα, ότι δεν μπορεί να περιμένει κανείς από την Τουρκία να παραμείνει αδιάφορη σε αυτές τις επιθέσεις που στοχεύουν δυνάμεις ασφαλείας, πολίτες και εντός των συνόρων της Τουρκίας και να προωθούν την ατζέντα της Αυτονομίας.

Δήλωσε, ακόμη, ότι η χώρα του θα συνεχίσει να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων που απειλούν ζωτικά τουρκικά συμφέροντα εθνικής ασφάλειας.
--

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.