Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκάρουν οι διάλογοι της συμμορίας των ανήλικων ληστών – Τρομοκρατούσαν Βύρωνα και Παγκράτι

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι της τριμελούς σπείρας ανηλίκων η οποία χτυπούσε στην περιοχή του Παγκρατίου και του Βύρωνα και εξαρθρώθηκε από τη...









Σοκ προκαλούν οι διάλογοι της τριμελούς σπείρας ανηλίκων η οποία χτυπούσε στην περιοχή του Παγκρατίου και του Βύρωνα και εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των μελών και να τους περάσουν χειροπέδες, βάζοντας στοπ στη δράση τους. Οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 15, 16 και 17 ετών είχαν συμμετάσχει με διαφορετική σύνθεση σε τουλάχιστον τρεις ληστείες εναντίον 14χρονων, από τους οποίους αφού τους ακινητοποιούσαν και τους τραυμάτιζαν με τη χρήση βίας, στη συνέχεια τούς αποσπούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Εκτός όμως από την παραβατική συμπεριφορά τους, έκπληξη προκαλούν και οι διάλογοι μεταξύ των δύο συλληφθέντων. Ο 16χρονος έχει καταλάβει ότι τον αναζητούν οι αστυνομικοί και στα μηνύματα που ανταλλάσσει με τον 17χρονο τού δίνει κατευθύνσεις για το τι θα πουν στην περίπτωση που συλληφθούν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.:

16χρονος: Μαλά…, με ψάχνουνε μπάτσοι. Με ψάχνουμε μπάτσοι για τη φέρμα που είχαμε κάνει στο Παγκράτι σε εκείνους τους δύο μικρούς. Άκουσέ με πολύ προσεκτικά Μ. και βάλτο καλά στο μυαλό σου και πες το και στον Δ., γιατί εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο να του το πω. Αν μας πάνε στο τμήμα, δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε κανέναν εκεί από το Παγκράτι. Και αν μας ρωτήσουν που ήμασταν θα πεις ήμασταν στο Ηράκλειο, OK; Θυμήσου το! Αν πάμε στο τμήμα, θα πούμε ήμασταν στο Ηράκλειο, στο λέω bro μου…

17χρονος: ΄Όπως τα είπαμε. Δεν είχαμε πάει ποτέ στο Παγκράτι. Είμασταν και οι τρεις στο Ηράκλειο.

Σπίτια – οπλοστάσια

Από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Έξι σουγιάδες, 5 μαχαίρια, λεπίδα, τσεκούρι, πτυσσόμενη ράβδος, σιδερογροθιά, 4 θραύστες κρυστάλλων, κουκούλα, ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση, συσκευασία με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Όσον αφορά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 15χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Συσκευασία με κωδεΐνη και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ρεπoρτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.