Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ο προσφυγικός καταυλισμός Σύρων στο Καχραμανμαράς μετατράπηκε σε πεδίο μάχης!

Ξέσπασαν διαφωνίες μεταξύ μιας ομάδας Σύρων στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας του Κυβερνείου Καχραμανμαράς. Ενώ οι εικόνες των γεγονότων...





Ξέσπασαν διαφωνίες μεταξύ μιας ομάδας Σύρων στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας του Κυβερνείου Καχραμανμαράς.



Ενώ οι εικόνες των γεγονότων προκάλεσαν φόβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Κυβερνείο του Καχραμανμαράς ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Μετά τη συζήτηση, ξέσπασε αναταραχή μεταξύ μιας ομάδας Σύρων γύρω στις 21:00 σήμερα, τότε οι μονάδες επιβολής του νόμου έκαναν την απαραίτητη επέμβαση και εξασφαλίστηκε η ηρεμία Δεν υπάρχει σημαντική άρνηση», αναγράφηκε χαρακτηριστικά.

Στο κέντρο φιλοξενίας των Σύρων προσφύγων «Μαράς», σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε εκατοντάδες Σύρους σε στρατόπεδο φυλακών στο Μαράς, έκοψε το Διαδίκτυο και τους στερεί φαγητό και νερό. Στόχος είναι να λιμοκτονήσουν οι Σύροι ώστε να υπογράψουν διακηρύξεις «εθελούσιας απέλασης».

Το τούρκικο δημοσίευμα του Sondakika.com σημειώνει ότι μετά από τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες αντέδρασαν με αυτό που έβλεπαν και ζήτησαν εξηγήσεις για την εξέλιξη της κατάστασης.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.