Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γάλλος αξιωματούχος ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ για Τουρκία: Δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... «Πρέπει να δούμε, να το πούμε και να το χειριστούμε»

Κι ο Γάλλος Αξιωματούχος τα έλεγε και ο "Στόχος" τα έλεγε πολλά χρόνια πριν αλλά ακόμ,η σήμερα στα λόγια παραμένουμε και ο σ...

Γάλλος αξιωματούχος για Τουρκία: Δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα


Κι ο Γάλλος Αξιωματούχος τα έλεγε και ο "Στόχος" τα έλεγε πολλά χρόνια πριν αλλά ακόμ,η σήμερα στα λόγια παραμένουμε και ο στρουθοκαμηλισμός παραμένει... Διαβάστε και να έχετε υπόψιν ότι η παρέμβαση είναι από το 2020

«To NATO δεν πρέπει να κρύβει το κεφάλι του στην άμμο όσον αφορά στην πρόσφατη συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στους συμμάχους της», τόνισε σήμερα (17/06) αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας.






Επίσης, κατηγόρησε το Τουρκικό Ναυτικό ότι παρενόχλησε γαλλικό πολεμικό πλοίο το οποίο βρισκόταν σε αποστολή της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αξιωματούχος τόνισε ότι «έχουμε γνωρίσει πολύπλοκες στιγμές στη συμμαχία, αλλά δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε και δε μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την Τουρκία στο ΝΑΤΟ».

«Πρέπει να δούμε (το πρόβλημα), να το πούμε και να το χειριστούμε» υπογράμμισε ο Γάλλος αξιωματούχος πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σε επίπεδο υπουργών Άμυνας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.