Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Κίνα γιατί αντέδρασε σε παρενόχληση

Σκηνικό φρίκης επικράτησε σε κινεζική επαρχία, όπου εκτυλίχθηκε ένα αποτρόπαιο περιστατικό με θύμα γυναίκα που δέχθηκε βίαιη επίθεση επειδή...



Σκηνικό φρίκης επικράτησε σε κινεζική επαρχία, όπου εκτυλίχθηκε ένα αποτρόπαιο περιστατικό με θύμα γυναίκα που δέχθηκε βίαιη επίθεση επειδή προέβαλε αντίσταση στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Λόγω του περιστατικού στο εστιατόριο, έγιναν οκτώ συλλήψεις. Η γυναίκα, που γευμάτιζε με δύο φίλες της και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πεσμένη στο έδαφος, η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας και εκείνη τότε τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ο άνδρας επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά τη γυναίκα, παρά τις αντιστάσεις της. Όταν τον απώθησε ξανά, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και τότε προσπάθησε να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του.

Ο άνδρας εξαπέλυσε, εκείνη την ώρα, επίθεση και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Η γυναίκα που δέχθηκε, αρχικά, την επίθεση προσπάθησε να σώσει τη φίλη της, όμως όταν την αντιλήφθηκε δίπλα του ο άντρας άρχισε να τη χτυπά ξανά με μανία.

Στην πορεία, εναπλάκησαν και οι φίλοι του άνδρα στην βάναυση ενέργεια.

Oι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό ασύλληπτης βίας σε βάρος των γυναικών αποτελεί ένα ακόμη αποτρόπαιο συμβάν στην Κίνα όπου προβληματίζει ιδιαίτερα η συχνότητα των επιθέσεων αυτού του είδους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.