Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρώσος στρατιώτης απειλεί στρατηγό με χειροβομβίδα: Έλα να πεθάνουμε μαζί – Γενικεύεται η ανταρσία [ηχητικά ντοκουμέντα]

Πληθαίνουν τα στοιχεία ότι γενικεύεται το κλίμα της ανταρσίας μέσα στις τάξεις των ρωσικών δυνάμεων εισβολής στην Ουκρανία καθώς όλο και πε...





Πληθαίνουν τα στοιχεία ότι γενικεύεται το κλίμα της ανταρσίας μέσα στις τάξεις των ρωσικών δυνάμεων εισβολής στην Ουκρανία καθώς όλο και περισσότεροι αρνούνται να πεθάνουν άσκοπα.

Μετά τις δηλώσεις on camera στρατιωτικών δυνάμεων που διαμαρτύρονται γιατί τους έχουν στείλει να πολεμούν χωρίς εφόδια, φάρμακα και τρόφιμα δυο νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την Ουκρανική αντικατασκοπεία αποδεικνύουν ότι υπάρχουν σοβαρά γεγονός ανυπακοής με κορυφαία την απειλή ανατίναξης, με χειροβομβίδα, του στρατηγού Valeriy Solodchuk.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο και το λεκτικό που το συνοδεύει με τίτλο,

«Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να σκοτώσουν στρατηγούς που τους αναγκάζουν να προχωρήσουν στην επίθεση»:



Στην περιοχή του Ντόνετσκ, Ρώσοι συμβασιούχοι στρατιώτες παραλίγο να σκοτώσουν τον στρατηγό Valeriy Solodchuk και την ασφάλειά του, που ήρθαν για να καταπνίξουν την εξέγερση και να αναγκάσουν όσους αρνήθηκαν να συνεχίσουν να πολεμούν.

Όμως οι στρατιώτες αρνήθηκαν να υπακούσουν στη διαταγή. Ο Ρώσος στρατηγός έπρεπε ντροπιαστικά να φύγει από την πρώτη γραμμή. Αυτό αποδεικνύεται από μια νέα τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ εισβολέων που υπεκλάπη από την SSU.

«Σχεδόν όλη η δύναμη μας αρνήθηκε. Άρχισε να κουνάει το όπλο του και να πυροβολεί… Λέει «Θα σε χτυπήσω, αν δεν πας εκεί!…» Μετά, ένα παιδί του λέει: «Προχώρα, παλαβό!» Φ**κ, έβγαλε μια χειροβομβίδα, τράβηξε την καρφίτσα και είπε: «Έλα, πυροβόλησέ με! Θα ανατιναχτούμε μαζί». Αυτό είναι.

Τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων άρχισαν επίσης να μας στρέφουν τα όπλα τους. Έτσι, τους δείξαμε τα όπλα μας. Εν ολίγοις, παραλίγο να πυροβοληθούμε, για χατίρι. Ανέβηκε στο μπόμπικ του [σημείωση: UAZ, στρατιωτικό ελαφρύ βοηθητικό όχημα εκτός δρόμου] και έφυγε», λέει ο εισβολέας στη γυναίκα του.

Παραπονιέται ότι μόνο το ένα τρίτο της ταξιαρχίας τους (πάνω από 600 στρατιώτες σε μια ταξιαρχία) παραμένει – οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.



Σε ένα δεύτερο ηχητικό που έχει επίσης υποκλαπεί σημειώνεται:

Από την έναρξη της πλήρους κλίμακας εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσία ανακοίνωσε σχέδια να καταλάβει το Κίεβο σε λίγες μέρες. Αυτά τα σχέδια δεν υλοποιήθηκαν. Τώρα για περισσότερο από τρεις μήνες οι Ουκρανοί υπερασπίζονται τη γη τους. Και εξαιτίας αυτού, οι εντάσεις αυξάνονται στο εσωτερικό του ρωσικού στρατού.

Η Schemes απέκτησε αποκλειστικές ηχογραφήσεις από μια ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών στην οποία Ρώσοι συνταγματάρχες συζητούν τους ηγέτες της λεγόμενης ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Ο Σόιγκου είναι εντελώς ανίκανος», «Ο Πούτιν είναι af**king c*nt», «Ο Ντβόρνικοφ είναι ο θρύλος του βασιλιά για το ότι είναι ανόητος» και «έχουν δημιουργήσει ένα πλήθος συκοφαντικών μητέρων**κερών».

Επίσης στη συνομιλία τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα εύκολα απομυθοποιούμενα εγκλήματα πολέμου του ρωσικού στρατού με θέσεις ρωσικής προπαγάνδας.



Οι δημοσιογράφοι έλαβαν δεδομένα που τους επέτρεψαν να αναγνωρίσουν τους συνομιλητές και να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των ηχογραφήσεων.

Ο ένας είναι ένας Ρώσος συνταγματάρχης που διοικούσε μεραρχίες πυραύλων κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Μαριούπολης το 2015, όταν σκοτώθηκαν 30 άμαχοι.

Ο άλλος είναι στρατιωτικός γιατρός, με καταγωγή από την περιοχή Vinnitsa, και έχει πολλούς συγγενείς στην Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ζήτησε επίσης τον βομβαρδισμό αμάχων στόχων και αμάχων: «Σπαταλήστε αυτές τις βόμβες f**king, φ** το, υπάρχουν πολλά φορτία από αυτές, πετάξτε τις, για χάρη του f**k’s.

Ακόμα κι αν χτυπήσουν το λάθος μέρος του βασιλιά, αφήστε τους να φοβηθούν τον βασιλιά, να πυροβολήσουν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του f**king, να πυροβολήσουν τους σιδηροδρόμους του f**king, για χάρη του f**k.”



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.