Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ το πρότυπο των απανταχού ΑΠΛΥΤΩΝ που ήταν τσακωμένος με το νερό και το σαπούνι...!!! ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ βρωμούσε ο Τσε Γκεβάρα...

Για τον Τσέ Γκεβάρα που γοητεύει εδώ και μισό αιώνα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια παγκοσμίως, έχει επανειλημμένως γράψει ο «Στόχος»:   Θ...




Για τον Τσέ Γκεβάρα που γοητεύει εδώ και μισό αιώνα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια παγκοσμίως, έχει επανειλημμένως γράψει ο «Στόχος»: 



 Θεωρούσε κατώτερους τους Νέγρους, ήθελε να κλείσει τους ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ. Αυτό που δεν ξέραμε και το μάθαμε από άρθρο του Κύπριου πολιτικού μηχανικού, Ανδρέα Δρυμιώτη, ιδρυτή και πρώην ιδιοκτήτη της «Δέλτα Πληροφορική», είναι το εξής: Ήταν και φανατικός οπαδός της βρωμιάς!.. 

 ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, τι αποκάλυψε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ: 

«Θέλω να κάνω μια παρένθεση για τον Che Guevara, τον οποίο ακόμη πολλοί θαυμάζουν. Ενα από τα πολλά παρατσούκλια του Che Guevara ήταν το «El Chancho», που στα Ισπανικά σημαίνει «Το Γουρούνι», γιατί συνεχώς κοκορευόταν για το πόσο διάστημα μπορούσε να μείνει χωρίς λουτρό. 

 Αυτοί που τον γνώρισαν μιλούν για την απαίσια μυρωδιά που τον συνόδευε. Ετσι, για να μην περιοριζόμαστε μόνο στις επαναστατικές αρετές του ανδρός. Ισως, με την απλυσιά του να απωθούσε τους αντιπάλους του από την μπόχα του»!.. Εφημερίδα "Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.