Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Δημήτριος: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες – Βγήκαν μαχαίρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, ...





Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μέχρι και μαχαίρια. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών. Ο ένας έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά και τον αγκώνα και ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι από γκλομπ. Για το περιστατικό έχουν γίνει πέντε συλλήψεις, ωστόσο οι Αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της συμπλοκής, καθώς οι ανήλικοι δεν έχουν αποκαλύψει ποια ήταν αφορμή. Ένας από τους συλληφθέντες υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν για μια κοπέλα, την οποία όμως, όπως είπε, δεν μπορεί να κατονομάσει. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την εκδοχή και δεν αποκλείουν να πρόκειται για ομάδες ανηλίκων από διαφορετικούς δήμους που είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφωνίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.