Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προπαρασκευάζουν αναμασώντας τα ίδια.... Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι: «Ελληνικά μαχητικά κάνουν παραβιάσεις-Κίνδυνος οι αμερικανικές βάσεις»

Εκτός ελέγχου τα τουρκικά ΜΜΕ και σήμερα, τα οποία προσπαθούν να κάνουν το ”άσπρο”-”μαύρο”! Έτσι λοιπόν αναφέρουν, πως ”Ελληνικά μαχητ...





Εκτός ελέγχου τα τουρκικά ΜΜΕ και σήμερα, τα οποία προσπαθούν να κάνουν το ”άσπρο”-”μαύρο”!




Έτσι λοιπόν αναφέρουν, πως ”Ελληνικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει αλλεπάλληλες κινήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις με την Τουρκία. Γιατί λοιπόν η Ελλάδα αναζητά κάθε φορά ευκαιρία να προκαλεί την Τουρκία;

Με την προσάρτηση των βράχων του Αιγαίου και κυρίως τον οπλισμό των νησιών, έκανε τα παράπονα της Τουρκίας στη διεθνή κοινότητα να πείσουν δυστυχώς τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ. Σε αυτό το πλαίσιο, συμφώνησε με τις ΗΠΑ, σύμμαχο του ΝΑΤΟ και επέτρεψε την ανάπτυξη των αμερικανικών βάσεων σε σημεία πολύ κοντά στα νησιά του Αιγαίου και στα τουρκικά σύνορα.

Το δημοσίευμα:





Προσεγγίζοντας το θέμα από τη σκοπιά των δικών τους συμφερόντων, οι ΗΠΑ, από την άλλη, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση χρησιμοποιώντας αυτή τη συνεχιζόμενη τριβή μεταξύ των δύο χωρών-μελών του ΝΑΤΟ για τα δικά τους συμφέροντα. Με αυτόν τον τρόπο έχει μεγιστοποιήσει την παρουσία της στη Μεσόγειο και επιβεβαίωσε την προσέγγισή της με την Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει αυτή την κατάσταση προς όφελός της και πιθανότατα θα προσπαθήσει να ρυθμίσει την κάλυψή της στη Μεσόγειο με τρόπο που θα προσελκύει οικονομικά οφέλη, μεταξύ άλλων με την επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια την επόμενη περίοδο. Αυτή η κατάσταση είναι αντίθετη με την προηγούμενη συμφωνία και το διεθνές δίκαιο και η Τουρκία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα αντιδράσει”

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.