Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία που οδήγησε μητέρα και γιο να δεθούν στο τιμόνι και να βάλουν τέλος στη ζωή τους

  Το δικό τους τέλος θέλησαν να γράψουν μια μητέρα και ο γιος οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/06) από αυτοκίνη...

 



Το δικό τους τέλος θέλησαν να γράψουν μια μητέρα και ο γιος οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/06) από αυτοκίνητο το οποίο πήρε φόρα, σύμφωνα με μαρτυρία, και έπεσε στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 70χρονη γυναίκα και ο 50χρονος γιος της ήταν δεμένοι μεταξύ τους με χειροπέδες αλλά και στο τιμόνι του αυτοκινήτου ενώ στο πίσω κάθισμα είχαν τοποθετήσει σακιά με άμμο.

Πίσω όμως από την κίνηση της μητέρας και του γιου φαίνεται πως υπάρχει μια τραγική ιστορία που τους οδήγησε να επιλέξουν οι ίδιοι το τέλος τους.

Πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε αυτοκτονήσει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, η 70χρονη μητέρα και ο 50χρονος γιος της αποφάσισαν να γράψουν οι ίδιοι τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/06) ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν το αυτοκίνητο το οποίο κινούταν στον παραλιακό δρόμο, να σταματάει για λίγο και στην συνέχεια να παίρνει φόρα και να πέφτει στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου η οποία βρέθηκε στο σημείο, μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε: «Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.