Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάλι έπιασε στο στόμα του τη Θράκη... Ερντογάν: «Έτσι θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα. Όλοι θα δουν τι μπορεί να κάνει αυτό το έθνος»

Δε χάνει ευκαιρία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αναφερθεί στην Ελλάδα είτε με υπονοούμενα είτε με ευθείες αναφορές. Εξυπηρετώντας και την προε...




Δε χάνει ευκαιρία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αναφερθεί στην Ελλάδα είτε με υπονοούμενα είτε με ευθείες αναφορές. Εξυπηρετώντας και την προεκλογική του εκστρατεία, ο Ερντογάν, παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τελετή απονομής βραβείων φωτογραφίας, της εφημερίδας “Yeni Safak”, στη μνήμη του φωτορεπόρτερ της, Μουσταφά Τζαμπάζ, ο οποίος – σύμφωνα με όσα υποστήριξε τότε η φυλοκυβερνητική εφημερίδα- έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτών, κατά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Ο Ερντογάν λοιπόν είπε στην τελετή ότι “ο αδερφός μας, ο Μουσταφά, ένας από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, είχε μία γενναία καρδιά που πολέμησε τις καταπιεστικές πολιτικές της Ελλάδας. Ήταν ένας νέος άνδρας που μετανάστευσε στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας “δεν θέλω να κάνω τη στρατιωτική θητεία μου στην Ελλάδα”… “, είπε ο Ερντογάν.

Μιλώντας στη συνέχεια για την Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν υποστήριξε ότι “προστατεύουμε αυτή την όμορφη πόλη” και μίλησε για κάποιους που “δεν μπορούσαν να χωνέψουν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης”.

Εκμεταλλεύτηκε λοιπόν την ευκαιρία και τις αναφορές στο λόγο του, για να φτάσει στην Ελλάδα και με αφορμή την τουρκική στρατιωτική άσκηση EFES, να πει:

“Πραγματοποιήσαμε την άσκηση EFES 2022 χθες στη Σμύρνη. Σε αυτή την άσκηση συμμετείχαν 37 χώρες και η Ελλάδα διεμήνυσε σε περισσότερες από τις μισές ότι δεν πρέπει να συμμετάσχουν. Όλες συμμετείχαν στην άσκηση μαζί μας, ιδιαίτερα οι ΗΠΑ. Αυτή η επιτυχημένη άσκηση ήταν ένα πολύ ευεργετικό βήμα για να δοθεί η απαραίτητη απάντηση. Έτσι θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα με σταθερά βήματα. Όλοι θα δουν τι μπορεί να κάνει αυτό το έθνος”.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.