Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το τερμάτισε ο προβοκάτορας! Σοϊλού: Οι Έλληνες έδεσαν μετανάστες με πλαστικές χειροπέδες, τους άφησαν στη μέση της θάλασσας και σε κάποιους έριξαν βενζίνη!

  Γράφουμε και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί πως αυτή η τακτική με τα ψέμματα έχει σκοπιμότητα διπλή. Όχι μόνο να εκθέσει δήθεν την ...

 



Γράφουμε και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί πως αυτή η τακτική με τα ψέμματα έχει σκοπιμότητα διπλή. Όχι μόνο να εκθέσει δήθεν την Ελλάδα, αλλά και να εξοργίσει λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην τουρκία, τους οποίους στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει αφού οπλίσει εναντίον μας...


Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών έδειξε για άλλη μια φορά πως έχει διαβάσει...παπαγαλία το μάθημά του και ξαναείπε τα ίδια και χειρότερα στο πρόγραμμα της ανακοίνωσης της "Ειδικής Έκθεσης για τις απωθήσεις και τους πνιγμούς στο Αιγαίο Πέλαγος'.

Σχετικά με την υποτιθέμενη απώθηση μεταναστών από την Ελλάδα στο Αιγαίο, ο Σοϊλού είπε:

– Κάποιους τους έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες, τους άφησαν στη μέση της θάλασσας, και σε κάποιους έριξαν βενζίνη . Αν είχαμε κάνει ένα από αυτά, θα μας είχαν σταυρώσει.

– Από τις αρχές του 2011, η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειές της με μια μεταναστευτική πολιτική που έχει επίγνωση της ευθύνης και των ανθρώπινων αξιών.

– Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 3 εκατομμύρια 700 χιλιάδες Σύριοι στην Τουρκία. 321.000 άνθρωποι ζήτησαν διεθνή προστασία.

Δεν μιλάμε πλέον απλά για κάποια ψέμματα, αλλά για μέρος ενός συνολικού σχεδίου που έχει ως σκοπό την δημιουργία έκρυθμης κατάστασης με την τουρκία να εμφανίζεται ώς σωτήρας ανθρώπων που δήθεν κινδυνεύουν από την ελληνική παρουσία στο Αιγαίο..,.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.