Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Πληροφορίες ότι συνελήφθη η ανιψιά του Γκιουλέν – Επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με τη YeniSafak που επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της γείτονος, η ανιψιά του ιμάμη, ο οποίος για τον Ρετζ...





Σύμφωνα με τη YeniSafak που επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της γείτονος, η ανιψιά του ιμάμη, ο οποίος για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ορκισμένος εχθρός του, συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, «10 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα συνελήφθησαν από τα στρατεύματα στα σύνορα».

Όπως επισημαίνεται «στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι πέντε από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μια από αυτούς ήταν η Sümeyye Gülen, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν».

Στις ΗΠΑ από το 1999 ο Γκιουλέν

Σημειώνεται ότι ο Γκιουλέν ζει από το 1999 σε μια ορεινή και δασώδη περιοχή της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον θεωρεί ορκισμένο εχθρό του και υπεύθυνο για την απόπειρα πραξικοπήματος που είχε συγκλονίσει πριν από μερικά χρόνια την Τουρκία.

Όταν ο Ερνογάν έφθασε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κατηγόρησε τον ιμάμη και το κίνημά του ότι βρίσκονται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα με το οποίο επιχειρήθηκε η ανατροπή του.

Λίγη ώρα μετά ο Γκιουλέν διαψεύδει, αλλά ο Ερντογάν επιμένει και κάπως έτσι ανοίγει ένας νέος κύκλος που απασχόλησε και απασχολεί έως και σήμερα την επικαιρότητα στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.