Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Το οργισμένο μήνυμα της χήρας μετά το φονικό στον Μυλοπόταμο- «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η γυναίκα του αποχαιρέτησε τον 22χρονο που έπεσε νεκρός από σφαίρες συγχωριανού του στην Κρήτη. Θρήνος και οργή επ...






Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η γυναίκα του αποχαιρέτησε τον 22χρονο που έπεσε νεκρός από σφαίρες συγχωριανού του στην Κρήτη.

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου εκεί που ο 22χρονος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με το creta24.gr, o νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.



Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.