Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπράβο στα κορίτσια μας! Πέμπτη στον κόσμο η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

 Πολύ ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα ανέβηκαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού του 19...


 Πολύ ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα ανέβηκαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού του 19ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, το απόγευμα της Τρίτης (21/6). Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 5η θέση, την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνισμα στην ιστορία της σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η ομάδα μας με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους που είχε το θέμα «γάτες» και βαθμολογήθηκε με 87,2261 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίνα με 94,7202 β., το ασημένιο η Ιαπωνία με 92,2261 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 91,0191. Η 4η Γαλλία συγκέντρωσε 88,3558 β.

Σήμερα Τετάρτη (22/6) αγωνίζονται, το πρωί στις 11:00 η Εθνική μας ομάδα στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού και το απόγευμα στις 17:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο, όπου διεκδικεί μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.