Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χειρουργείο» ακριβείας από τις Ιραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις... ΒΙΝΤΕΟ - Κατεδαφίζουν κτίριο με ρουκέτα από χιλιόμετρα...!!!

Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και ειδικοί στα εκρηκτικά σχεδιάζουν μέρες ολόκληρες, χρησιμοποιώντας πανάκριβα υπολογιστικά προγράμματα,...


Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και ειδικοί στα εκρηκτικά σχεδιάζουν μέρες ολόκληρες, χρησιμοποιώντας πανάκριβα υπολογιστικά προγράμματα, για να πετύχουν μια παρόμοια κατεδάφιση κτιρίου όπως αυτή που θα δείτε στο βίντεο...



Ο Ισραηλινός Στρατός όμως το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και με εύστοχη βολή ρουκέτας που έχει βληθεί από χιλιόμετρα μακριά, πετυχαίνοντας ακριβώς το σημείο που πρέπει, έχει ανάλογα αποτελέσματα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδικά για το χτύπημα που θα δείτε στη λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός Στρατός ειδοποιεί τους αντίπαλους -ακόμη κι αν αυτοί είναι της Χαμάς- για εκκένωση αρκετή ώρα πριν.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το χτύπημα με την ρουκέτα και η κατεδάφιση, καταγράφεται από συνεργείο που βρίσκεται στημένο σε επίκαιρο σημείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.